Spirituális tanfolyam - ONLINE is

  • 71h 00m 00.000000s
  • 1
  • 0000-00-00 00:00:00

A tudatosság útján

  Az előadássorozaton az élet azon törvényszerűségeit ismerhetjük meg, melyek az ősi szent iratokban (baghavad-gítá, a védák, a biblia, a korán, a zen stb.) már több ezer évvel ezelőtt leírtak. Mindezeket a gyakorlatban is lehetőség van kipróbálni.

 Amennyiben élőben szeretnél részt venni a tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon. Ha van  a környékeden egy kisebb csoport (8-10) fő, akkor az élő tanfolyamot ott is megtartjuk.

 Az ONLINE tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni. 

 akarat-magiaA Suprame Szellemi Központ előadások anyaga a ezoterikus tudás tudományos szempontból vizsgált és alátámasztott módszereit tartalmazza. Célunk az, hogy olyan tudáshoz jussanak a résztvevők, amivel a saját problémáik, feladataik megoldásához közelebb kerüljenek. A nálunk bemutatott témák nem kapcsolódnak ködös, „rózsaszín” ezoterikus módszerekhez, csak tudományos, vagy tapasztalati (akár több ezer éves) úton bizonyított elméleteket és gyakorlatokat tartalmaznak.

 Ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy folyamatosan ellenőrizzétek az itt hallottakat, hogy személyes tapasztalatok által váljon az életetek részévé. Az előadásokon olyan jelenségekkel ismerkedhetünk meg, melyek ugyan a normál élet részei, csak egy alternatív szemszögből tekint mindezekre. Megmutatja hogyan lehetséges más szemszögből vizsgálni az életünket.

A magasabb isteni törvények ismeretén keresztül bemutat olyan gyakorlati módszereket melyek segíthetnek az életünkben felmerülő problémák megértésében.

 Gyakorlatban alkalmazható módszereket is megismerhetnek, melyeket ki is lehet próbálni és később otthoni gyakorlással megtapasztalni a változásokat.

  Ha vannak a környezetedben olyanok, akiket érdekel a számmisztika tanfolyam, akkor te is szervezhetsz csoportot, minimum 8 fő szükséges a csoport energia miatt. Ezzel kapcsolatban nyugodtan keress meg a megadott elérhetőségeken. 

  A tanfolyam most a 10 napos meditációs kihívás résztvevői számára nagy kedvezménnyel elérhető.

A legközelebbi kihívás 2024-ben ősszel lesz.

 

Az előadássorozat, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli előadásos rendszer keretén belül valósul meg.

SPIRITUÁLIS TANFOLYAM DÍJA 2024::

300.000 Ft

10 alkalom

Alkalmanként 7-8 videó

70 órányi videó anyag

Elérhető hanganyagként is

Alkalmanként 25-30 oldal jegyzet PDF

Személyes konzultáció

A tanfolyamot több mint 150-en végezték el
Areas

71 óra video anyag

Kapcsolódó tanfolyamok

Számmisztika tanfolyam hanganyag és PDF
120.000 Ft
150.000 Ft
20% off

Számmisztika tanfolyam

Személyiség tipológiai tanfolyam online is
150.000 Ft
200.000 Ft
25% off

Személyiség tipológiai tanfolyam

Élet Virága Tarot tanfolyam Csak nálunk elérhető!
logo

Az aktuális tanfolyamaink megtekintéséhez kattints a linkre

logo

Suprame Szellemi Központ

HU-2890 Tata, Alkotmány út 6.
info@suprame.hu, +36 20 214 4491