Azonnal használható tarot tudás: Változtasd meg az életed még ma!

Merre tovább a karrierben, kapcsolatban? A tarot segít megbánás-mentes döntést hozni.


A kihívásra való jelentkezés lezárult!

Ha érdekel a tarot tanfolyam, kattints erre a linkre:


 
 


 


Hogyan kapsz a tarot-val iránymutatást?

A kihívás indulása:

2023.12.04. 19.00

A kihívásra jelentkezés 2023.12.03. 19.00-kor lezárul

Mi vár rád a kihívásban? Mit fogsz tudni ha végig csinálod?


A 7. nap végére egy azonnal használható eszközt kapsz a kezedbe, a döntéseid megbánás-mentes meghozásához!

A webinár és a videók felvételről megnézhetőek a kihívás ideje alatt, így ha nem sikerül aznap megnézned, akkor bepótolhatod.

1. nap

WEBINÁR

Beszélgetés a tarot kártyákról és a feladatok megbeszélése és a letölthető munkafüzet (saját tarot jegyzet) használata. Az első 2 tarot lap bemutatása: A Bolond, és a Világ.

2. nap

VIDEÓ

Videó: A tarot lapok értelmezése a karmikus feladatok szintjén. 4 lap bemutatása: A Végítélet, a Nap, a Hold és a Csillag. A saját tarot jegyzeted feltöltése átnézésre (nem kötelező).

 

 

 
3. nap

VIDEÓ

Videó: A tarot lapok értelmezése a tudatosság szintjén. 4 lap, a Torony, az Ördög a Kiegyenlítődés és a Halál lapok bemutatása. A saját tarot jegyzeted feltöltése átnézésre (nem kötelező).

4. nap

VIDEÓ

Videó: A tarot lapok értelmezése a érzelmi szinten. Az Akasztott ember, az Erő, a Remete és az Igazság lapok bemutatása. A saját tarot jegyzeted feltöltése átnézésre (nem kötelező).

5. nap

VIDEÓ

Videó: A tarot lapok értelmezése az elme és az egó szintjén. A Diadalszekér, a Szeretők, a Főpap és az Uralkodó lapok bemutatása. A saját tarot jegyzeted feltöltése átnézésre (nem kötelező).

6. nap

VIDEÓ

Videó: A tarot lapok értelmezése a fizikai megvalósulás szintjén. A Császárnő, a Főpapnő, és a Mágus lapok bemutatása. A saját tarot jegyzeted feltöltése átnézésre (nem kötelező).

7. nap

WEBINÁR

Tapasztalatok megbeszélése, a kártyák mindennapi használata, kérdések és válaszok.

A 7. nap végére képes leszel a tarot kártyák segítségével megérteni a jelenlegi helyzeted és látni a következő lépést a sikeres jövőd felé.

A kihívás 2023. 12. 04-én indul

Néhány vélemény a végzett tanítványok szemszögéből:

Szöveges vélemények

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSUÉpp jártál év végefelé az eszemben, mondom rád fogok írni, meg persze vissza is jeleznék szívesen. Két éve használom aktívan a rendszert, van néhány száz kirakás mögöttem 😉 :) Én is elindultam még inkább a saját utamon, elkezdtem tanítani is, s olykor, amikor előveszem egy-egy gyakorláson az élet virágát, kapom a kérdést, hogy ezt mikor fogjuk tanulni? Komolyra fordítva a szót, én szívesen tanulnék tovább és kapcsolódnék szakmailag is. Írok a csoportba is majd. Nekem bármilyen megoldás érdekes lehet a jövőben, az egyetlen kérdés mindig az idő, időpontok. :) Szép napot! Zsu

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSUAz egyik legjobb döntésem volt mikor elkezdtem a tanulmányaimat Istvánnál a központban. A tudás amit átad szinte felbecsülhetetlen értékkel bír, mégis az egész tanítást átlengi egy könnyed, laza humor ami miatt egy pillanat alatt a megértés is ott van a tudás mellé. Őszintén hálás vagyok minden ott töltött pillanatért és a csodás kis csapatunkért🙏☺️💖

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSUEredetileg csak a már meglévő tudásomat szerettem volna szélesíteni, de ennél sokkal többet kaptam! Az egyik legjobb dolog, ami valaha velem történt, hogy itt tanulhattam. Csodálatos emberekkel ismerkedhettem meg miközben egyre közelebb kerültem a világ működésének és törvényeinek megértéséhez. Irányt mutatott, kiutat a materiális gondolkozásból, és választ. Rengeteg választ, mert itt kérdezhetsz. Tiszta szívből ajánlom, mindenkinek aki úgy érzi, hogy felkészült átlépni a hamis korlátokat és megérteni, hogy a tudatlanság (tudatalattiság) a legnagyobb tudatosság. 😇🤍

Mit nyerhetsz ha végigcsinálod a kihívást?

  Fordulóponton van az életed? A tarot-val iránymutatást kapsz

  A tarot tudása a változások kulcsa, egy eszköz ami segít rátalálni önmagadra.

  A jövőd, a kapcsolataid, a karriered biztos kézben tarthatod és tervezheted a tarot segítségével.

  A tarot segít a párkapcsolati döntéseidben.

  Szeretnél munkát váltani, de nem vagy biztos a választásodban? a Tarot ebben is tud segíteni.

  A tarot segít meglátni, hogy merre menj tovább.

  A gyors döntések segítője a tarot kártya. Üzenetei által ezek helyes döntésekké is válnak.

Bővebben

  Találd meg a saját utad: A módszer segítségével a résztvevők képessé válnak az életük útjának megtalálására és értelmezésére, mivel teljesebb rálátást kapnak saját sorsukra.

  Tudatos életvezetés: A Tarot kártyák segítségével a résztvevők tudatosan irányíthatják életüket és értelmezhetik az előttük álló lehetőségeket.

  Új perspektívák: A módszer segítségével a résztvevők képessé válnak új perspektívák felfedezésére az életükkel kapcsolatban, és tudatosabban megtervezhetik a saját sorsukat.

  Tudatos irányítás: A Tarot kártyák segítségével a résztvevők tudatosan irányíthatják életüket és értelmezhetik az előttük álló lehetőségeket, ezáltal gyorsabban tudnak siekreket elérni a saját életútjukon.

  Sikeresebb élet: A módszer lehetővé teszi a résztvevők számára a sikeresebb életvezetést, mivel tudatosabban hozhatnak döntéseket az életük alakításában.

  Rálátás a jövő lehetőségeire: A nagyobb és sokoldalról vizsgált rálátás révén a résztvevők megértik, milyen lehetőségek várnak rájuk a jövőben, és jobban felkészülhetnek rá.

  Életfeladatok megkönnyítése: A nagyobb rálátás a jelen pillanatra és a benne rejlő lehetőségekre könnyebben megérthetővé teszi a résztvevők számára, hogy határozottabban hozzanak döntéseket és irányítsák az életüket.

  Az álmok megvalósítása: A résztvevők tudatosságuk magasabb szintjére emelése által tisztább rálátással könnyebben követhetik és valósíthatják meg az álmaikat és céljaikat.

  Folyamatos fejlődés: A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek folyamatosan fejlődni és alakítani saját sorsukat hosszú távon. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek folyamatosan fejlődni és alakítani saját sorsukat hosszú távon.

  Életút harmonizálása: A tarot útmutatása segít, hogy jobb döntéseket hozzunk az életünkben és ez hosszú távon sikeresebbé teszi a résztvevőket és hozzájárul a személyes boldogsághoz és egy stabil rendezett élethez.