Tarot sorselemzés

Az elemzés időtartama:  kb. 60 perc
 Időpont egyeztetés: +36 20 214 4491
 
Milyen problémák esetén ajánlott? Bármely probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét, illetve annak lehetséges megoldási módjait feltárja.
 Milyen rendszerességgel ajánlott? 28 naponta egyszer, vagy később.
 
 Az Élet Virága Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés.
 Az Élet Virága Tarot fő különbözősége más tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, (és így az Egésznek kizárólag egy „részét” ismerheti meg), hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja.
 Ennek következményeképp az egyén saját (vagy mások) személyes valóságára szinte végtelen számú kérdést feltehet, és kaphat választ. A kirakásban a kérdező élete teljességben van jelen. Az egész embert mutatja - így az egész felől közelítve a részletek felé sokkal pontosabb válaszokat kapunk.
 A kirakás 5 tudatszinten keresztül ad választ: Tudatfeletti, tudat, lélek, elme-ego, fizikai világ és tudatalatti
Image
Image

Szeretnéd megtanulni ezt az egyedülálló elemzéstechnikát?

 Amennyiben élőben szeretnél részt venni az Élet virága tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon. Ha van  a környékeden egy kisebb csoport (8-10) fő, akkor az élő tanfolyamot ott is megtartjuk.

 2023. 08. 27-28. (szombat-vasárnap)
 Tata, Alkotmány út 6. (Tatai Korzó) - A Suprame Szellem Központban

Mit kell tudni az Élet Virága tarot sorselemzésről?

A kérdező választ kaphat  az alábbi témakörökben: 

  • A kérdező adott élethelyzetének jellemzése (párkapcsolat, munka, hivatás, családi élet, pénzügyi helyzet, álmok, múlt,jelen, lehetséges jövő).
  • Egész évre szóló előrejelzés, mely megmutatja, milyen tervei vannak lelkünknek az adott évre (születésnapi; illetve újévi kirakás).
  • Párkapcsolati elemzés (hogy áll az adott kapcsolat, mit gondol, érez párunk, illetve mit tegyünk, hogy a kapcsolat jobban működjön¬¬ – legyen szó  szexuális, érzelmi, szellemi, vagy akár egész hétköznapi gyakorlatias kérdésekről).
  • Adott kirakás esetén lehetőség nyílik egy élethelyzet mögött rejlő előző életi okait is feltárni.
  • Egy elérendő cél érdekében saját talizmán készítése, mely 28 napig segít minket a cél elérésében.
  • Egy problémakör elemzésekor lehetőség nyílik arra, hogy a kérdező megtudja, melyik ősétől örökölte morfogenetikusan az adott megoldandó feladatát, pl. betegségét, házassági vagy  nehézségét, és mit tehet annak érdekében, hogy feloldja.
  • Személyes mantra alkotás egy probléma feloldása érdekében.
  • Életfeladat kirakás.
  • Adott esetben helytálló gyógyítási útmutatót adhat Schüssler-sókkal, Bach virágterápiával, homeopátiával.
Az elemzéssel kapcsolatos fontos tudnivalók: A kliens egy fő témakört érintő kérdéseire kaphat kimerítő választ az elemzés során, de a fennmaradó időben bármely más, fent említett témakörökből is kérdezhet. 
Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
Utána mire kell figyelni? A Tarot kártya elemzés után célszerű beépíteni az új információkat, amennyire a kliensnek az megfelel.
logo

Az aktuális tanfolyamaink megtekintéséhez kattints a linkre

logo

Suprame Szellemi Központ

HU-2890 Tata, Alkotmány út 6.
info@suprame.hu, +36 20 214 4491