Tudatos álmodás tanfolyam

  • 28h 44m 00.000000s
  • 0000-00-00 00:00:00

Tudatos álom a gyakorlatban

 A tudatos álom tanfolyamot általában hétvégi elvonulással tartjuk. 

 Amikor éber álmunk van, kedvező helyzetbe kerülünk ahhoz, hogy kiteljesítsük a kapcsolatunkat az álomfigurákkal. Álmaink nem unalmasak többé, hiszen mi is részt veszünk bennük, méghozzá a tudatosság olyan érzésével, amely az ébrenlétünkre jellemző. Saját lényünkként érzékeljük őket, és megvan az a lehetőségünk, hogy szinte bármilyen helyzetet előidézzünk, amilyet csak szeretnénk.

 Amennyiben élőben szeretnél részt venni a tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon. Ha van  a környékeden egy kisebb csoport (8-10) fő, akkor az élő tanfolyamot ott is megtartjuk. A tanfolyam díja a szállást és az étkezést nem tartalmazza!

  Álmaink ugyanakkor nem is túl bizarrak, mert ha akarjuk, kikapcsoljuk őket, vagy megváltoztatjuk bennük azt, ami negatív. Az álmaink ily módon valóban „izgalmas kalanddá" válnak. Nem tudjuk előre, hogy az autonóm folyamat milyen meglepetéssel szolgál álomalakjaink kiválasztásánál, ezért biztosan meglepődünk, ám ez akár külön élvezetet is jelenthet.dream01

 Ugyanakkor tudjuk, hogy a negatív elemeket magunk szabályozhatjuk: kívánság szerint leállíthatjuk, megváltoztathatjuk, vagy pozitív elemekre cserélhetjük. Olyan ez, mint a kompetencia érzése a valós életben: felbukkanhatnak ugyan váratlan események, és érhetnek bennünket csalódások, de tudjuk, hogy képesek vagyunk kezelni ezeket, kezeljük is, és haladunk tovább a célunk felé.

Azzal, hogy az éber álmokban rendszeresen élünk bizonyos képességeinkkel, a valós életben nagyobb valószínűséggel számíthatunk rájuk!

 Gyakorlatban alkalmazható módszereket is megismerhetnek, melyeket ki is lehet próbálni és később otthoni gyakorlással megtapasztalni a változásokat.

  Ha vannak a környezetedben olyanok, akiket érdekel a számmisztika tanfolyam, akkor te is szervezhetsz csoportot, minimum 8 fő szükséges a csoport energia miatt. Ezzel kapcsolatban nyugodtan keress meg a megadott elérhetőségeken. 

  A tanfolyam most 17% kedvezménnyel elérhető itt:

credit parapszichologia

Tudatos álom tanfolyam
100.000 Ft
120.000 Ft

2 nap + 1 éjszaka

Csak élőben!

Szervezhetsz csoportot a környékeden, ebben az esetben ott tartjuk meg.

PDF jegyzet - nyomtatva is

Személyes konzultáció

A tanfolyamon felvett hanganyaghoz hozzáférés

A tanfolyamot több mint 50-an végezték el
Areas

ÉLŐBEN, elvonulással

Kapcsolódó tanfolyamok

Számmisztika tanfolyam hanganyag és PDF
120.000 Ft
150.000 Ft
20% off

Számmisztika tanfolyam

logo

Az aktuális tanfolyamaink megtekintéséhez kattints a linkre

logo

Suprame Szellemi Központ

HU-2890 Tata, Alkotmány út 6.
info@suprame.hu, +36 20 214 4491