Személyiség tipológiai tanfolyam

 • 35h 00m 00.000000s
 • 0000-00-00 00:00:00

Bioritmus alapú személyiség elemzés

  A kronobiológiai pszichogenetika, amely megmutatja az ember természeti tipológiáját a bioritmus alapján. A kronobiológia személyiség elemző módszerével fejleszthetjük önismeretünket, jobban megérthetjük a minket körülvevő emberek viselkedési mechanizmusait, reakcióit, személyiségük ösztönös hajtóerőit. A módszer elsajátításával mi magunk is és emberi kapcsolataink is kiegyensúlyozottabbá válhatnak, boldogabbá és harmónikusabbá tehetjük életünket.

 Amennyiben élőben szeretnél részt venni a tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon. Ha van  a környékeden egy kisebb csoport (8-10) fő, akkor az élő tanfolyamot ott is megtartjuk.

 Az ONLINE tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni. 

  A következő tanfolyam szervezés alatt. A kronobiológia tanfolyamot minimum 8 fős csoportokban indítjuk élőben. (akár általad szervezett csoporttal más helyszíneken is) Amennyiben személyesen szeretnél részt venni a tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy írj emailt az info@suprame.hu címre.

Az ONLINE tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni!

  Fizikai szinten tehát 8 különböző alap temperamentumot különíthetünk el, amelyek 23 altípusból állnak. Az érzelmi típusok száma 6, összesen 28 altípussal. Az intellektuális szinten pedig 8 csoportot határozhatunk meg, amelyek 33 típust foglalnak magukba. Ha ezeket összerázzuk (23 x 28 x 33), akkor a koktél pontosan 21 252-féle ízben készülhet el. Eleinte elég az alapkategóriákat ismerni, hiszen az altípusok csak azt jelzik, hogy egyes tulajdonságok erősebben, mások gyengébben érvényesülnek, vagyis vannak töményebb koktélok magasabb alkoholtartalommal, és vannak könnyedebb, lájtos verziók is. 

  A természeti tipológia egyéb területei: - Segítségével pontos képet kapunk a bioritmusunk alakulásáról ezzel megkönnyítve mindennapjainkat. - Választ kaphatunk a párkapcsolati életünk fontos kérdéseire és megoldást azok rendezésére. - Megismerhetjük egy adott emberi csoport működési mechanizmusait - stb.

 •    Mihez nyújt segítséget a kronobilógiai elemzés?
  • Az individuális markerek kiszámítása.
  • Fizikai és temperamentum tulajdonságok jellemzőinek leírása.
  • Az érzelmek, az egó és az integrációs folyamatok belső működésének vizsgálata. (pl. készségeknek megfelelő szakma kiválasztása)
  • A természeti tipológiából származó betegséghajlamok meghatározása. Test, lélek, szellembelső konfliktusainak vizsgálata.
  • A nem megfelelő temperamentum kompenzációjának stratégiája. 
  • Személyek összeférhetősége egy csoporton belül. (család,párkapcsolat, mukahely, stb.)
  • A csoport érzelmi és intellektuális, erős és gyenge pontjainak analizise.
  • stb

  A tanfolyam most 25% kedvezménnyel elérhető itt:

credit parapszichologia

Az előadássorozat, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli előadásos rendszer keretén belül valósul meg.
150.000 Ft
200.000 Ft

5 teljes nap

Alkalmanként 6-7 hanganyag

28 óra hanganyag

Spanish, English, Portuguese

4 db PDF jegyzet

Személyes konzultáció

A tanfolyamot több mint 50-en végezték el
Areas

online is

Kapcsolódó tanfolyamok

Számmisztika tanfolyam hanganyag és PDF
120.000 Ft
150.000 Ft
20% off

Számmisztika tanfolyam

logo

Az aktuális tanfolyamaink megtekintéséhez kattints a linkre

logo

Suprame Szellemi Központ

HU-2890 Tata, Alkotmány út 6.
info@suprame.hu, +36 20 214 4491