REIKI I. II. REIKI Mester tanfolyamok

REIKI I. II. REIKI Mester tanfolyamok

  • 28h 00m 00.000000s
  • 0000-00-00 00:00:00

REIKI a R.A.I. hivatalsos tanfolyama

  A Reiki egy könnyen elsajátítható, egyszerű és hatékony harmonizáló, egészségmegőrzést támogató módszer. Sokak számára a Reiki az első lépés az energetikai módszerek megismerése felé.
 

 A Reiki egy intelligens, isteni eredetű energia, amit testi és lelki harmonizálásra, ezáltal egészségünk megőrzésére és testünk regeneráló folyamatainak megerősítésére használhatunk.

 Amennyiben élőben szeretnél részt venni a tanfolyamunkon, akkor érdeklődj telefonon a +36 20 214 4491-es számon. Ha van  a környékeden egy kisebb csoport (8-10) fő, akkor az élő tanfolyamot ott is megtartjuk.

reiki

  A Reiki rendszeres alkalmazása könnyebbé teheti mindennapi életünket. Testileg és lelkileg nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot adhat, ellenállóbbá tehet a stresszel és a mindennapi kihívásokkal szemben. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk is harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válhat.

  A Reiki tanfolyamok elvégzése segíti saját spirituális fejlődésünket.
A tanfolyamokon tanult módszerek nem minősülnek gyógyítói tevékenységnek,és betegség esetén nem helyettesítik az orvosi ellátást.

 Gyakorlatban alkalmazható módszereket is megismerhetnek, melyeket ki is lehet próbálni és később otthoni gyakorlással megtapasztalni a változásokat.

  Ha vannak a környezetedben olyanok, akiket érdekel a számmisztika tanfolyam, akkor te is szervezhetsz csoportot, minimum 8 fő szükséges a csoport energia miatt. Ezzel kapcsolatban nyugodtan keress meg a megadott elérhetőségeken. 

  A tanfolyam most elérhető itt:

credit parapszichologia

REIKI

A tanfolyam anyagai

REIKI I
REIKI II
REIKI MESTER és Tanár tanfolyam
27.000 Ft
27.100 Ft

REIKI I - 2 nap 27.000 Ft

REIKI II - 2 nap 34.500 Ft

Csak élőben!

Szervezhetsz csoportot a környékeden, ebben az esetben ott tartjuk meg.

Nyomtatott jegyzet a tanfolyamhoz

Személyes konzultáció

Gyakorlaton van a hangsúly!

A tanfolyamot több mint 40-en végezték el
Areas

R.A.I.

Kapcsolódó tanfolyamok

logo

Az aktuális tanfolyamaink megtekintéséhez kattints a linkre

logo

Suprame Szellemi Központ

HU-2890 Tata, Alkotmány út 6.
info@suprame.hu, +36 20 214 4491