Szotyori profil 01A Suprame Szellemi Központ alapítójaként és vezetőjeként leginkább az általam megismert spirituális technikák tanításával foglalkozom, de a tanfolyamok mellett elvállalok egyéni klienseket is, főleg Tarot sorselemzéssel, Dzsuna kezeléssel, kristálygyógyítással és számmisztikai elemzéssel. Emellett háztisztítással, vízerek és a káros földsugárzások felmérésével is foglalkozom.

A spiritualitás számomra egy életút, mely rendkívüli elhivatottságot, önfegyelmet és tanulást igényel. Azon szerencsés emberek közé tarozok, akik már fiatal korukban betekintést nyertek a spiritualitásba, így már  fiatalon elsajátíthattam annak alaptéziseit, s már akkor nagy hévvel kitűztem magam elé jelenlegi célom: hogy egyszer hiteles spirituális tanárként irányt mutathassak az arra nyitottaknak  önmaguk és  világ megismerésében.

Úgy vélem, hogy az általam elsajátított és alkalmazott technikák rendkívül magas hatásfokkal képesek a hőn áhított változást elindítani az arra nyitottak tudatalattijában,  személyiségében, illetve - a tanfolyamok, meditációk  által - egyre tudatosabb mindennapi működésükben.

Ebben pedig nem csak a spiritualitás különféle ágazataiban való jártasságom, hanem a kb. húsz évig tartó sportpályafutásomnak köszönhető maximalizmusom, koncentrációs képességem, precizitásom és alázatom, valamint a kliensekkel szemben közvetlen és jó motivációs képességeim is segítségemre vannak.

Jelentkezés a +36 20 214 44 91 azámon, illetve emalen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!