Tudatos álmodás tanfolyamot

Szombathelyen, vagy Tatán a Suprame Szellemi Központban tartjuk 2019-ben is. Az időpont és a helyszín a jelentkezők függvényében alakul. A tudatos álom tanfolyam 2 és fél napos! (péntek délutántól vasárnap estig tart)

A tudatos álomdás tanfolyam időpontja
2019-ben (2,5 nap):
szervezés alatt. 17.00-23.00
szervezés alatt 15.00-23.00 
     

A szombathelyi és a tatai tudatos álom tanfolyam időpontjai még egyeztetés alatt vannak. Addig is várjuk előzetes jelentkezését!

 

tudatos alom 01A tudatos álmodás tanfolyamot a jelentkezők számának függvényében indítjuk. A tanfolyam 2,5 intenzív napot  foglal magában. Díja összesen: 36.000 ft.
Érdeklődés és jelentkezés a +36 20 214 4491-es számon, vagy küldjön e-mailt az : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
A jelentkezéshez 10.000 Ft előleg befizetése szükséges.

Tudatos álomnak nevezzük az álmodásnak azt a speciális módját, amikor tudatosan részt veszünk az álom alakításában, méghozzá a tudatosság olyan érzésével, amely az ébrenlétünkre jellemző. Tudatos álomban  megvan az a lehetőségünk, hogy szinte bármilyen helyzetet előidézzünk, amilyet csak szeretnénk. Azzal, hogy az éber álmokban rendszeresen élünk bizonyos képességeinkkel , vagy akár új képességeket tanulunk, a valós életben nagyobb valószínűséggel számíthatunk újonnan elsajátított, vagy begyakorolt képességeinkre.

A tudatos álom adta lehetőségek

dream

Tudatos álomban mindent megtehetünk, amire vágyunk, fizikai korlátok nélkül és túlléphetünk korábbi korlátainkon. Mindenki tud álmában repülni, a rokkant is tud újra könnyedén járni, és a látását elvesztett ember is tud újra gyönyörködni az álomvilágban. Előadások, versenyek előtt tehetünk aktív főpróbát a tudatalatti mérhetetlen memóriájának segítségével. Átnézhetjük a tanultakat vizsgánk előtt, melyre felkészülésünket lelkileg is megerősíthetjük. Lelki problémáink gyökerét könnyebben felismerhetjük és kezelhetjük, mellyel segítjük gyógyulásunkat testi-lelki szinten. Kérhetünk tanácsot mesterektől, meglelhetjük a hiányzó láncszemet aktuális találmányunkhoz (ahogy azt sok-sok feltaláló tette a múltban). Kaphatunk éppen készülő regényünkhöz vagy festményünkhöz tonnányi ötletet. Találkozhatunk ismerősünkkel álmunkban, hogy rendezzük ügyeinket. Elhunyt rokonokkal ugyanúgy találkozhatunk álmunkban, mint távoli szeretteinkkel. Megtalálhatjuk hivatásunkat, találkozhatunk lélektársainkkal, útmutatást kaphatunk válaszutak előtt. Beszélhetünk felsőbb énünkkel ugyanúgy, mint ahogy  félelmeinkkel is bátran szembenézhetünk. Találkozhatunk múltbeli énünkkel ugyanúgy, mint jövőbeni énünkkel. Kreálhatunk magunknak jövőképet, mely így beágyazódva tudatalattinkba, valóra is válhat. 
 
Az éber álmok végtelen lehetőséget kínálnak a kísérletezésre. Kipróbálhatjuk a természetfeletti érzékelést; olyan képességeket gyakorolhatunk, amelyekre a valós életben is szükségünk van; és irracionális félelmeket győzhetünk le a segítségükkel.  Az éber álmokban minden lehetséges, emellett kiemelkedő annak jótékony hatása: az éber álmok hatására pszichikailag kiegyensúlyozottabbak leszünk, oldódhat a stressz és jobban érezzük magunkat.
Tudatos alom 01
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük az alábbi mezők kitöltését és hamarosan felvesszük Önnel  a kapcsolatot.

Tudatos álom tanfolyam jelentkezés

captcha