Tarot alaptanfolyam 2019-ben Tatán! (egyelőre szervezás alatt)
A két napos tarot alaptanfolyam 10.00-18.00 ig tart mindkét napon.

A 2 napos Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alaptanfolyam díja: 28.000 FT.
Aki kedvet kap a tarot sorselemzés mélységeit is megtanulni annak lehetősége van tovább tanulni. A tarot tanfolyam első évfolyama két hetente délutánonként folytatódik. Részvételi díj: 7.000 FT/alkalom

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyam indul Tatán is 2019-ben!
A tatai tarot alaptanfolyam időpontja még szervezés alatt. 

A tarot sorselemzés tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni, és megfelelő létszám esetén indítjuk el.

Helyszínek:
Tata, 2890 Alkotmány út 6. - Suprame Szellemi Központ
Budapest, 1135 Szegedi út 56. - Biobé Életmód Központ


Oktató: Szotyori István tarot nagymester 

Érdeklődés és jelentkezés:
Suprame Szellemi Központ: +36 20 214 4491-es számon Szotyori Istvánnál, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés. A szeptemberben induló, heti egy alkalmas ( 3-4 óra) tanfolyam megkezdése előtt lehetőségetek lesz belekóstolni ebbe a speciális Tarot-rendszerbe egy Tarot alaptanfolyamon a Suprame Szellemi Központban, vagy a Biobé Életmód Központban Budapesten.

A 2 napos tarot alaptanfolyam díja: 28.000 ft., mely tartalmazza a segédanyagokat, képzés díját és a terembérleti hozzájárulást
Minden további alkalom kéthetente hétköznap 17.00- kb.20.00 (időpont egyeztetés az alaptanfolyamon)
A további alkalmak díja: 6000 ft./alkalom. A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

Érdeklődés és jelentkezés a +36 20 214 4491-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére. Érdeklődés és jelentkezés a +36 20 214 4491-es számon, vagy kattintson ide...

A Szimbolikus Szellemi Piramis tarot rendszeréről

elemzes ki miertA Lekszikov Attila Péter által kidolgozott Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés. A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot fő különbözősége más tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, (és így az Egésznek kizárólag egy „részét” ismerheti meg), hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja. Ennek következményeképp az egyén saját (vagy mások) személyes valóságára szinte végtelen számú kérdést feltehet, és kaphat választ. A kirakásba a kérdező élete teljességben van jelen. Az egész embert mutatja - így az egész felől közelítve a részletek felé sokkal pontosabb válaszokat kapunk.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszerében a 22 Nagy Arkánum lapnak lerakási módja piramis alakban történik, amely egyedül az SZSZPT-re jellemző. Minden pozíció egy-egy, analógiás gondolkodáson alapuló jelentés-spektrumot foglal magába, így a kérdező egymástól témában távoleső kérdéseire (pl. Hogy alakul a jövőben a párkapcsolatom/ hogy tudnám rendezni a kapcsolatom édesanyámmal/ mit tegyek, hogy megkapjam a szóban forgó új állást?) is megalapozott választ tud adni.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere a következőkre ad választ:

 • A kérdező adott élethelyzetének jellemzése (párkapcsolat, munka, hivatás, családi élet, pénzügyi helyzet, álmok, múlt,jelen, lehetséges jövő).
 • Párkapcsolati elemzés (hogy áll az adott kapcsolat, mit gondol, érez párunk, illetve mit tegyünk, hogy a kapcsolat jobban működjön- legyen szó szexuális, érzelmi, szellemi, vagy akár egész hétköznapi gyakorlatias kérdésekről).
 • Egész évre szóló előrejelzés, mely megmutatja, milyen tervei vannak lelkünknek az adott évre (születésnapi; illetve újévi kirakás).
 • Adott kirakás esetén lehetőség nyílik egy élethelyzet mögött rejlő előző életi okait is feltárni.
 • Egy elérendő cél érdekében saját talizmán készítése, mely 28 napig segít minket a cél elérésében.
 • Egy problémakör elemzésekor lehetőség nyílik arra, hogy a kérdező megtudja, melyik ősétől örökölte morfogenetikusan az adott megoldandó feladatát, pl. betegségét, házassági vagy nehézségét, és mit tehet annak érdekében, hogy feloldja.
 • A tudatalatti energiák a morfogenetikus mező és a Tarot kapcsolata.
 • A saját személyes lapunk kirakása és értelmezései.
 • Személyes mantra alkotás egy probléma feloldása érdekében.
 • Életfeladat kirakás.
 • A lélekfeladat kirakása.
 • Adott esetben helytálló gyógyítási útmutatót adhat Schüssler-sókkal, Bach virágterápiával, homeopátiával

Érdeklődés és jelentkezés a +36 20 214 4491-es számon, vagy küldjön e-mailt az : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Vagy:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük az alábbi mezők kitöltését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot jelentkezés

captcha