Kronobiológia pszichogenetika tanfolyam -  Az ember természeti tipológiája

A kronobiológia tanfolyam indul 2019-ben is. Az oktatási napokat egy-egy teljes hétvégi napon tarjuk. A tanfolyamot megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk, ezért kérünk részvételi szándékod jelezd felénk a megadott elérhetőségeken! A tervezett időpontot hamarosan megtalálod itt.

Helyszín: Tata. Alkotmány út 6.

A kronobiológiai pszichogenetika, amely megmutatja az ember természeti tipológiáját. A kronobiológia személyiség elemző módszerével fejleszthetjük önismeretünket, jobban megérthetjük a minket körülvevő emberek viselkedési mechanizmusait, reakcióit, személyiségük ösztönös hajtóerőit. A módszer elsajátításával mi magunk is és emberi kapcsolataink is kiegyensúlyozottabbá válhatnak, boldogabbá és harmónikusabbá tehetjük életünket. A természeti tipológia egyéb területei: - Segítségével pontos képet kapunk a bioritmusunk alakulásáról ezzel megkönnyítve mindennapjainkat. - Választ kaphatunk a párkapcsolati életünk fontos kérdéseire és megoldást azok rendezésére. - Megismerhetjük egy adott emberi csoport működési mechanizmusait - stb.

 
 kronobiologia 02Mihez nyújt segítséget a kronobilógiai elemzés?
  • Az individuális markerek kiszámítása.
  • Fizikai és temperamentum tulajdonságok jellemzőinek leírása.
  • Az érzelmek, az egó és az integrációs folyamatok belső működésének vizsgálata. (pl. készségeknek megfelelő szakma kiválasztása)
  • A természeti tipológiából származó betegséghajlamok meghatározása. Test, lélek, szellembelső konfliktusainak vizsgálata.
  • A nem megfelelő temperamentum kompenzációjának stratégiája. 
  • Személyek összeférhetősége egy csoporton belül. (család,párkapcsolat, mukahely, stb.)
  • A csoport érzelmi és intellektuális, erős és gyenge pontjainak analizise.

Első oktatási nap: 2019. egyeztetés alatt 9.00-18.00

Előre láthatólag minden hónapban egy hétvégi napon tarjuk a tanfolyamot (9.00-18.00).

A tanfolyam 4 alkalmas. Díja 14.000 Ft./alkalom
Vagy 50.000 Ft. ha előre kifizeti a teljes tanfolyami költséget. (6.000 Ft kedvezmény)
A tanfolyam díja magába foglalja a jegyzeteket is melyet minden alkalommal megkapnak a résztvevők.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
Jelentkezés és egyéb információk: Telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A kronobiológia pszichogenetika módszerének oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

 

Kronobiológia tanfolyam jelentkezés

captcha