Dzsuna bioenergetikai tanfolyam 2019-ben is indul

Dzsuna 022 energyA tanfolyam időpontja:  A Dzsuna bioenergetikai tanfolyam megfelelő létszám esetén tarjuk meg, ezért kérjük részvételi szándékodat mielőbb jelezd felénk! A 2 napos tanfolyam reggel 9.00-től délután 18.00-ig tart.  

  • A Dzsuna tanfolyam helye: Tata Alkotmány út 6 Suprame Szellemi Központ.
  • A tanfolyam díja 32.000 FT. (Az ár magába foglaja a Dszuna tanfolyamhoz készült jegyzetet is.)
  • Érdeklődés és jelentkezés: Szotyori István parapszichológus +36 20 214 4491, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Dzsuna módszer oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

 

Dzsuna tanfolyam

Dzsuna tanfolyam  (bioenergetikai diagnosztika és kezelés)   
Dzsuna Davitashvili, volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elvtárs természetgyógyászaként vált híressé. Pályafutása kezdetén Grúziában (születési helyén) tevékenykedett ápolónőként. Ő a megalkotója annak a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása. Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A Dzsuna tehát energetikai gyakorlatok komplex rendszere. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Ezzel a módszerrel az étertestben és az asztráltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika. Így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is. A tanfolyam során megtanuljuk felismerni az energetiki zavarokat a szervezetben, – azaz a Dzsuna diagnosztikát. Elsajátítjuk ezen problémák energetikai kezelését, a csakra tisztítást és az auraharmonizálást, több egészségügyi problémához pedig részletes kezelési útmutatót adunk.
 
A Dzsuna tanfolyam 2 napos, az elméletet és a gyakorlatot is magába foglalja. A tanfolyam célja, hogy a módszert a  gyakorlatban is sikeresen elsajátítsuk és  használjuk. A könnyebb megértés kedvéért a tanfolyamhoz jegyzetet is biztosítunk. A tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk! 
 

Dzsuna tanfolyam

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük az alábbi mezők kitöltését és hamarosan felvesszük Önnel  a kapcsolatot.

Dzsuna bioenergetika jelentkezés

captcha