Belső gyermek tréning – Személyiségfejlesztés a hatékonyabb konfliktuskezelés és kreativitás eléréséhez

A 2017-es belső gyermek tanfolyam  időpontja még a jelentkezők függvényében alakul Jelentkezz most! A tanfolyam egy teljes hétvégét és további 4 délutáni alkalmat foglal magába.

A tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk. Kérjük érdeklődését, részvételi szándékát jelezze elérhetőségeinken!

Belső gyermek tanfolyamEsett már meg Veled, hogy egy munkahelyi konfliktushelyzetben  indokolatlanul dühösnek, szorongónak, esetleg elégtelennek érezted magad, vagy akár egész életed? 

Mikor hasonló maladaptiív érzelmi mintázatokat élünk át konfliktushelyzetben, akkor  - John Bradshaw szerint -  nagy valószínűséggel saját “belső gyermekünk” feldolgozatlan traumatikus tapasztalatainak érzelmei kerülnek felszínre bennünk, melyek tudattalanul akadályozzák az adaptív felnőtt viselkedést, illetve a szorongástól,  és más kellemetlen érzésektől mentes, hatékony konfliktuskezelést. Mindemellett ezek a maladaptív sémák közvetetten gátolják kreativitásunk kibontakozását, illetve azt, hogy érzelmileg harmonikus, teljes életet éljünk.

Négy  napos (két hétvégés) tréningünk során nemcsak az elmélet elsajátítására, hanem ezen negatív érzelmek  egyéni-; és csoportos gyakorlatokon keresztüli feloldására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Az első tanfolyami alkalom időpontja: Szervezés alatt (2 nap) A tanfolyam következő 4 napjának időpontját az első alkalommal közösen egyeztetjük, ami 4 hétköznap délutánt jelent (17.00-21.00) Tervezett délutáni időpontok:

  1. 2017-ben
  2. Szervezés alatt...


Helyszín: Tata, Alkotmány u. 6
A tanfolym díja: 36.000 Ft (Alkalmanként is lehet fizetni 18.000 FT + 4x4.500 FT egy hétvége + 4 hétköznap délutáni alkalom)
A belső gyermek tanfolyamra jelentkezéshez 10.000 Ft előleg befizetése szükséges.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a belső gyermek tanfolyam, részletekért hívd Szotyori Istvánt a +36 20 214 4491 számon, vagy Ámon Angélát a +36 30 455 1807-es számon, vagy érdeklődj emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Szeretettel várunk!

Belső gyermek tanfolyam jelentkezés

captcha