Élet Virága tarot tanfolyam

Az Élet Virága tarot és érzékelés tanfolyam

Csak a Suprame Szellemi Központban  elérhető! A Tanfolyam első napja 2019 szeptember 22-én lesz.
A további oktatási napokat a résztvevőkkel egyeztetjük.

 • Szeretnéd megtapasztalni, hogyan érzékelhetőek a szimbólumok, mit üzennek és hogyan tudsz kapcsolódni hozzájuk?
 • Szeretnéd fejleszteni intuitív képességeid?
 • Szeretnél több ismeretet gyűjteni életedről, önmagadról?
 • És ha érdekel a tarot kártya világa, akkor gyere el tanfolyamunkra, ahol mindezt egyben megkapod!

A tanfolyam anyaga egyedülálló érzékelés technikákat tartalmaz rengeteg gyakorlattal és az Élet Virága tarot kirakási technikát melyet csak a Suprame Szellemi Központban tanulhatsz meg. A tanfolyam 4 vasárnap kerül megrendezésre, 2019 szeptemberétől decemberig.

A 4 napos Élet Virága tanfolyam díja: 120.000 FT. mely 2 részletben fizetendő.
(Az első alkalommal 60.000 Ft és a 3. alkalommal 60.000 Ft)

Aki kedvet kap a tarot sorselemzés mélységeit is megtanulni annak lehetősége van tovább tanulni.

Ha nagyon szeretnél csatlakozni, de a térítés díjat másképp tudnád fizetni, kérlek jelezd a foglalkozásvezetőknek.
Pároknak és visszatérő tanítványoknak a teljes képzés árából
10 000 Ft./fő kedvezményt adunk.

A képzést vezeti:
Ulveczki Ágnes, kineziológus, intuició fejlesztő
és Szotyori István, Tarot mester, Élet Virága alkotója.

Helyszín:
Tata, 2890 Alkotmány út 6. - Suprame Szellemi KözpontÉrdeklődés és jelentkezés:
Suprame Szellemi Központ: +36 30 904 1491-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Ulveczki Áginál, vagy +36 20 214 4491-es számon Szotyori Istvánnál, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Az Élet Virága Tarot rendszere a következőkre ad választ:

 • A kérdező adott élethelyzetének jellemzése (párkapcsolat, munka, hivatás, családi élet, pénzügyi helyzet, álmok, múlt,jelen, lehetséges jövő).
 • Párkapcsolati elemzés (hogy áll az adott kapcsolat, mit gondol, érez párunk, illetve mit tegyünk, hogy a kapcsolat jobban működjön- legyen szó szexuális, érzelmi, szellemi, vagy akár egész hétköznapi gyakorlatias kérdésekről).
 • Adott kirakás esetén lehetőség nyílik egy élethelyzet mögött rejlő előző életi okait is feltárni.
 • Egy problémakör elemzésekor lehetőség nyílik arra, hogy a kérdező megtudja, melyik tudatszintjén jelent meg a probléma.
 • A tudat, a lélek, az elme, tudatalatti energiák  és a Tarot kapcsolata.

Belső gyermek tanfolyam

Belső gyermek tréning – Személyiségfejlesztés a hatékonyabb konfliktuskezelés és kreativitás eléréséhez

A 2019-es belső gyermek tanfolyam  időpontja még a jelentkezők függvényében alakul Jelentkezz most! A tanfolyam egy teljes hétvégét és további 4 délutáni alkalmat foglal magába.

A tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk. Kérjük érdeklődését, részvételi szándékát jelezze elérhetőségeinken!

Belső gyermek tanfolyamEsett már meg Veled, hogy egy munkahelyi konfliktushelyzetben  indokolatlanul dühösnek, szorongónak, esetleg elégtelennek érezted magad, vagy akár egész életed? 

Mikor hasonló maladaptiív érzelmi mintázatokat élünk át konfliktushelyzetben, akkor  - John Bradshaw szerint -  nagy valószínűséggel saját “belső gyermekünk” feldolgozatlan traumatikus tapasztalatainak érzelmei kerülnek felszínre bennünk, melyek tudattalanul akadályozzák az adaptív felnőtt viselkedést, illetve a szorongástól,  és más kellemetlen érzésektől mentes, hatékony konfliktuskezelést. Mindemellett ezek a maladaptív sémák közvetetten gátolják kreativitásunk kibontakozását, illetve azt, hogy érzelmileg harmonikus, teljes életet éljünk.

Négy  napos (két hétvégés) tréningünk során nemcsak az elmélet elsajátítására, hanem ezen negatív érzelmek  egyéni-; és csoportos gyakorlatokon keresztüli feloldására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Az első alaptanfolyami alkalom időpontja: Szervezés alatt (2 nap) A tanfolyam következő 4 napjának időpontját az első alkalommal közösen egyeztetjük, ami 4 hétköznap délutánt jelent (17.00-21.00) Tervezett délutáni időpontok:

 1. 2019-ben
 2. Szervezés alatt...


Helyszín: Tata, Alkotmány u. 6
Az alaptanfolyam (2 nap) díja: 30.000 Ft., + 4 hétköznap délutáni alkalom, alkalmanként 7.000 Ft. - Összesen: 58.000 Ft.
A belső gyermek tanfolyamra jelentkezéshez 10.000 Ft előleg befizetése szükséges.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a belső gyermek tanfolyam, részletekért hívd Szotyori Istvánt a +36 20 214 4491 számon, vagy érdeklődj emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Szeretettel várunk!

Számmisztika tanfolyam

Pitagoraszi számmisztika tanfolyam első (dupla alkalom) Tatán 2019. ősszel (szervezés alatt - a jelentkezések függvényében) 09.00-18.00!

Minden további alkalom havonta egy teljes nap, vagy kéthetente hétköznap 17.00-21.00
A számmisztika tanfolyam időpontjai:

 1. Számmisztika 1. alkalom (dupla): szervezés alatt 09.00-18.00
 2. Számmisztika további alkalmakat a tanfolyamon egyeztetjük
 3. Számmisztika vizsga és oklevél osztó :-)

Számmisztika tanfolyam helyszínek: BUDAPEST és TATA. A budapesti tanfolyam indulásával kapcsolatban érdeklődjön emailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a megadott elérhetőségeken.

matrix 011A születésünk pillanatában jelen lévőenergetikai hatások olyan lenyomatot hagynak bennünk, amelyek egész életünk során hatással vannak ránk , ezáltal alakítják sorsunkat. Meghatározzák alapvető személyiségjegyeinket, ösztönös reakcióinkat, nehézségeinket, képességeinket. Számmisztika tanfolyamunk célja ez: saját magunk ilyen mélységű ismerete segítségünkre lehet abban, hogy életünket a tudatosság által szabadon és boldogan éljük.

A tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk, melyről a jelentkezőket e-mailben és telefonon is értesítjük.
Oktatási napok kéthetente hétköznap egyeztetés alapján 17.00-21.00. (A csoport igényeit figyelembe véve más időpontban)
A Pitagoraszi számmisztika oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

Bővebben...

Kronobiológia pszichogenetika tanfolyam

Kronobiológia pszichogenetika tanfolyam -  Az ember természeti tipológiája

A kronobiológia tanfolyam indul 2019-ben is. Az oktatási napokat egy-egy teljes hétvégi napon tarjuk. A tanfolyamot megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk, ezért kérünk részvételi szándékod jelezd felénk a megadott elérhetőségeken! A tervezett időpontot hamarosan megtalálod itt.

Helyszín: Tata. Alkotmány út 6.

A kronobiológiai pszichogenetika, amely megmutatja az ember természeti tipológiáját. A kronobiológia személyiség elemző módszerével fejleszthetjük önismeretünket, jobban megérthetjük a minket körülvevő emberek viselkedési mechanizmusait, reakcióit, személyiségük ösztönös hajtóerőit. A módszer elsajátításával mi magunk is és emberi kapcsolataink is kiegyensúlyozottabbá válhatnak, boldogabbá és harmónikusabbá tehetjük életünket. A természeti tipológia egyéb területei: - Segítségével pontos képet kapunk a bioritmusunk alakulásáról ezzel megkönnyítve mindennapjainkat. - Választ kaphatunk a párkapcsolati életünk fontos kérdéseire és megoldást azok rendezésére. - Megismerhetjük egy adott emberi csoport működési mechanizmusait - stb.

Bővebben...

Névelemzés tanfolyam

Atlantiszi névelemzés tanfolyam indul Tatán 2019- ben is! (2 nap)
Időpont szervezés alatt, a jelentkezők függvényében

Atlantis 01A Következő névelemzés tanfolyam budapesti időpontja egyeztetés alatt. Az Atlantiszi névelemzés tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk, ezért részvételi szándékát kérjük jelezze a megadott elérhetőségeken.

Oktatási napok (2 nap) 09.00-17.00
Az Atlantiszi névmágia tanfolyam díja 28.000 ft.

Azok számára, akik részt vettek már bármilyen a Suprame Szellemi Központ által szervezett tanfolyamon 20% kedvezményt biztosítunk.
Jelentkezés és egyéb információk: Telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebben...

Reiki I. II. tanfolyam

Meditációkon és a Reiki töReikirténetén keresztül ráhangolódunk erre az Isteni energiára, megtudhatod, hogy mi is az a „kézrátételes gyógyítás”, mi az az „energiával történő munka”, de megtudod, hogy hogyan hat Rád és a páciensedre a Reiki, hogyan hat a fizikai testre, a pszichére, az érzelmekre...
Az ételedet, italodat, gyógyszereidet és vitaminjaidat is harmonizálhatod majd úgy, hogy az Neked a legjobb legyen.

Bővebben...

Dzsuna bioenergetikai tanfolyam

Dzsuna bioenergetikai tanfolyam 2019-ben is indul

Dzsuna 022 energyA tanfolyam időpontja:  A Dzsuna bioenergetikai tanfolyam megfelelő létszám esetén tarjuk meg, ezért kérjük részvételi szándékodat mielőbb jelezd felénk! A 2 napos tanfolyam reggel 9.00-től délután 18.00-ig tart.  

 • A Dzsuna tanfolyam helye: Tata Alkotmány út 6 Suprame Szellemi Központ.
 • A tanfolyam díja 32.000 FT. (Az ár magába foglaja a Dszuna tanfolyamhoz készült jegyzetet is.)
 • Érdeklődés és jelentkezés: Szotyori István parapszichológus +36 20 214 4491, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Dzsuna módszer oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

Bővebben...

Tarot tanfolyam 2019

Tarot alaptanfolyam 2019-ben Tatán! (egyelőre szervezás alatt)
A két napos tarot alaptanfolyam 10.00-18.00 ig tart mindkét napon.

A 2 napos Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alaptanfolyam díja: 28.000 FT.
Aki kedvet kap a tarot sorselemzés mélységeit is megtanulni annak lehetősége van tovább tanulni. A tarot tanfolyam első évfolyama két hetente délutánonként folytatódik. Részvételi díj: 7.000 FT/alkalom

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyam indul Tatán is 2019-ben!
A tatai tarot alaptanfolyam időpontja még szervezés alatt. 

A tarot sorselemzés tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni, és megfelelő létszám esetén indítjuk el.

Helyszínek:
Tata, 2890 Alkotmány út 6. - Suprame Szellemi Központ
Budapest, 1135 Szegedi út 56. - Biobé Életmód Központ


Oktató: Szotyori István tarot nagymester 

Érdeklődés és jelentkezés:
Suprame Szellemi Központ: +36 20 214 4491-es számon Szotyori Istvánnál, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Bővebben...

Gyorsolvasás tanfolyam

A jobb agyféltekés olvasás; gyorsolvasás tanfolyam Tatán és Szombathelyen is!
A következő 4 napos gyorsolvasás tanfolyam időpontjai szervezés alatt:

Tatai időpont: 2019-ben a jelentkezők függvényében
Szombathelyi időpont: 2019-ban a jelentkezők függvényében
Kérünk Téged, részvételi szándékodat a gyorsolvasás tanfolyamra jelezd a megadott elérhetőségeken!
Részvételi díj: 44.000 FT

Szeretnél sokat olvasni, széleskörű tudással rendelkezni, de kevés rá az időd? - A jobb agyféltekés olvasás, azaz a gyorsolvasás segíthet ezen.

Hogyan is működik a jobb agyféltekés olvasás?
Az ember a normális, hétköznapi olvasáskor általában a bal agyféltekéjét használja. A logikus elme csak sorban, időben egymás után tudja értelmezni az információkat. Amikor viszont bekapcsol a jobb agyfélteke is, azt vesszük észre, hogy máshol járnak a gondolataink, nem is emlékszünk az utolsó oldalakra. Az elme nem tudja értelmezni az olvasott információkat, és az olvasás hatásfoka a 20% körüli értékre esik vissza.

Bővebben...

Tudatos álom tanfolyam

 

Tudatos álmodás tanfolyamot

Szombathelyen, vagy Tatán a Suprame Szellemi Központban tartjuk 2019-ben is. Az időpont és a helyszín a jelentkezők függvényében alakul. A tudatos álom tanfolyam 2 és fél napos! (péntek délutántól vasárnap estig tart)

A tudatos álomdás tanfolyam időpontja
2019-ben (2,5 nap):
szervezés alatt. 17.00-23.00
szervezés alatt 15.00-23.00 
     

A szombathelyi és a tatai tudatos álom tanfolyam időpontjai még egyeztetés alatt vannak. Addig is várjuk előzetes jelentkezését!

Bővebben...

AROLO tanfolyam

AROLO I. II. Tanfolyam Tatán

AROLO I. és AROLO II. bioenergetikai tanfolyam 2019-ben is indul
Helyszínek: Tata, és Budapest
(az AROLO I.-II. tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk, ezért kérjük jelentkezzen minél hamarabb)
Helyszín: Suprame Szellemi Központ Tata, Alkotmány út 6. és Budapest 1135 Szegedi út 56.

RAI 03Az AROLO-TIFAR AROLO I. modul: A tanfolyam elvégzéséről a R.A.I. Magyarország által kiadott hivatalos tanúsítványt kapnak a résztvevők. Az AROLO II. modul elvégzése után van lehetőség a TIFAR tanfolyamra, ahol már a kristálygyógyítással ismerkedhetnek meg. Jelentkezés a megadott elérhetőségeken.
ÁRAK: AROLO I.: 9.500 ft. (+jegyzet 1.000 ft.) AROLO II.: 17.700 ft (+ jegyzet 1.000 ft)
Érdeklődés és jelentkezés a +36 20 214 4491-es számon, vagy küldjön e-mailt az : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az AROLO-TIFAR Kristálygyógyításról

Ha az életünk bármelyik területét nézzük, egyértelmű, hogy a történések között ok-okozati összefüggés van. Ebben senki sem kételkedik. Természetes tehát az is, hogy betegség esetén is okot /okokat/ kell keresni, hiszen maga a betegség az okozat. A természetgyógyászat elvei szerint egy külső ok gerjeszt egy belső okot, ennek tünete a betegség. Ezek után talán senkit sem kell meggyőzni arról, milyen fontos az okok felderítése. Az AROLO-TIFAR technika oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

Bővebben...

Önismereti, parapszichológia tanfolyam és előadássorozat

BEAVATÁS -Előadássorozat és önismereti, parapszichológia tanfolyam
ONLINE is!!!

Időpontok:
Tatán 2019 szeptember 29-én. (Budapesten szervezés alatt)
Az online oktatással kapcsolatban érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Helyszínek: BUDAPEST és TATA. Az időpont miatt érdeklődjön emailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a megadott elérhetőségeken.
Ide kattintva jelentkezhet előzetesen a következő kurzusra.

Parapszichologia tanfolyam TataA Suprame Szellemi Központ Parapszichológiai oktatási ciklusa magába foglalja a világ megértéséhez szükséges alapismereteket és technikákat, melyek közelebb vezetnek bennünket saját Suprame-nkhez (Önvalónkhoz). Elméleti és gyakorlati alapokat, segítséget nyújt önmagunk és karmikus feladataink megismerésében és beteljesítésében.
A tananyag különálló egységekből áll, így lehetőség nyílik arra, hogy ha csak egyes témák érdeklik Önt, akkor csak 1 vagy 2 kiválasztott előadásra jöjjön el. Ízelítő a tananyagból: kínai medicina alapok, a betegségek lelki okai, meditációk a gyakorlatban, élet a halál után, orgon energia, tudatos programozás, szimbológia, gyógyító technikák, stb.

Bővebben...

Metamorf masszázs tanfolyam

Metamorf masszázs tanfolyam indul 2019-ban a jelentkezések függvényében!
A metamorf masszázs tanfolyamot Szotyori István parapszichológus, tarot nagymester metamorf masszőr tartja.

Cím: 2890 Tata, Alkotmány út 6. Tel: +36 20 214 4491, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

metamorf massazs 012

A metamorf masszázs tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk. Részvételi szándékát kérjük jelezze a megadott elérhetőségeinken!

A metamorf masszázs a mindennapi, „megfogható” élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely oldja a lelki blokkokat: felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre. A tanfolyam: Elméleti és gyakorlati oktatásból áll, mely 4 alkalmat foglal magába.

 • 2018. első alkalom: szervezés alatt jelentkezések függvényében, mely során elsajátítjuk a metamorf masszázs teljes elméleti hátterét, és betekintést nyerünk annak gyakorlati használatába is. (Ár:25.000 Ft).
 • Az ezt követően 3 előre megbeszélt privát alkalom ( 3 alkalom X 90 perc) során gyakorlati tapasztalatokat szerzünk a metamorf masszázsról.(A három alkalom ára összesen: 18.000 Ft.)
 • Teljes ár: 5 alkalom 43.000 Ft

A metamorf masszázs oktatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli felnőtt oktatási-; tanfolyami rendszer keretén belül valósul meg.

Bővebben...