Kezelés neve: Asztrodráma

Kezelő neve: Diószegi Gabriella
Kezelés időtartama: 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott: 
  • Bármilyen probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét saját személyiségében, sorsfeladatában felismerje, illetve a születési horoszkópjában lévő bolygóhatásokat még tudatosabban szeretné megérezni.
Ellenjavallatok: Nincs.
Hány éves kortól ajánlott:18-20
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta egy alkalom
Kezelés leírása, menete röviden: 
 
  • Az asztrodráma az adott kliens saját asztrológiai képletét (születési horoszkópját) hivatott megismertetni a klienssel, mégpedig a Hellinger-féle családállítás segítségével. Asztrológiai elemzés után lehetősége van a kliensnek arra, hogy az asztrodráma segítségével ne csak értse a saját bolygóaspektusainak jelentőségét, célját a saját személyiségében, hanem ezeket a családállításra jellemző módon meg is érezze magában azáltal, hogy „rááll” egy, a terapeuta által javasolt bolygóra, mely a saját születési képletének megfelelő módon van lerakva. E módszer segítségével a kliens minden alkalommal egy számára fontos életterületetének sajátos, csak rá jellemző működésével ismerkedhet meg.  Az asztrodráma egy roppant hatásos önmegismerő módszer, az arra nyitott, intuitív emberek számára.
A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók: 
Asztrodráma „kezelést” kérni  asztrológiai elemzés után javasolt.
Milyen ruhában történik? Hétköznapi ruha alkalmas rá.
Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
Utána mire kell figyelni? 
  • Az asztrodráma után a klinens magától tudatosabbá válik a személyiségének aktuálisan vizsgált területének működéseire.
 

Terapeuta: Diószegi Gabriella