Masszázs

Masszázsok a Suprame Szellemi Központban:

Svéd masszázs, Sport masszázs, Meditatív masszázs, Relaxációs masszázs, Csakra energetizáló masszázs, Aroma terápiás masszázs

Bővebben...

Tarot sorselemzés

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot sorselemzés

Az elemzés időtartama:  kb. 60 perc
Milyen problémák esetén ajánlott? Bármely probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét, illetve annak lehetséges megoldási módjait feltárja. Milyen rendszerességgel ajánlott: 28 naponta egyszer.
A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés. A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot fő különbözősége más tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, (és így az Egésznek kizárólag egy „részét” ismerheti meg), hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja. Ennek következményeképp az egyén saját (vagy mások) személyes valóságára szinte végtelen számú kérdést feltehet, és kaphat választ. A kirakásba a kérdező élete teljességben van jelen. Az egész embert mutatja - így az egész felől közelítve a részletek felé sokkal pontosabb válaszokat kapunk.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot kártya rendszere által a kérdező választ kaphat  az alábbi témakörökben: 

Bővebben...

Kronobiológia elemzés

Mihez nyújt segítséget a kronobilógiai elemzés?
 
 
 • Az individuális markerek kiszámítása.
 • Fizikai és temperamentum tulajdonságok jellemzőinek leírása.
 • Az érzelmek, az egó és az integrációs folyamatok belső működésének vizsgálata. (pl. készségeknek megfelelő szakma kiválasztása)
 • A természeti tipológiából származó betegséghajlamok meghatározása. Test, lélek, szellembelső konfliktusainak vizsgálata.
 • A nem megfelelő temperamentum kompenzációjának stratégiája. 
 • Személyek összeférhetősége egy csoporton belül. (család,párkapcsolat, mukahely, stb.)
 • A csoport érzelmi és intellektuális, erős és gyenge pontjainak analizise.

Terapeuta: Szotyori István

Asztrológia elemzés

Az asztrológiai elemzésről

asztrologia 01Az asztrológia olyan több ezer éves ősi technika, melynek segítségével az ember megismerheti saját -  erre az életére betervezett -  személyiségét. Megismerheti  erősségeit, gyengeségeit, továbbá azokat a tudattalanul működtetett viselkedési mintákat, melyek akadályozzák az életének egy-egy területén. Az asztrológiai elemzés során az adott kliens személyiségét -  mely olyan, mint egy speciálisan erre az életre lehozott ruha - szétszedjük apró darabokra,  ráeszmélünk a tudattalanul működő tulajdonságokra, gondolati mintázatokra, megvizsgáljuk ezeket, majd  újból összerakjuk. Megbeszéljük cselekedeteinek mozgatórugóit, mikor, milyen működési mechanizmust vesz elő tudattalanul, hogy aszerint működjön. Együttesen megtaláljuk azokat a képességeket, amire támaszkodhat, ha baj éri, ha döntésképtelen, vagy ha le van merülve. Mivel felismeri, hogy a nehezebb időszakok is értünk vannak, megtanulja használni a bolygókból sugárzó energiákat fejlődéséhez. Hisz a bolygó hat, akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Akkor miért ne fejlődjünk tudatosan általa? Szembesülünk azzal is, hogy negatív tulajdonság nincs, csak rosszul kezelt energia.

Asztrológus: Ámon Angéla

Bővebben...

Kristály programozás

kristaly 011 pngA kristályprogramozás egy rendkívül hatékony technika, melynek segítségével különböző kritályokba az  adott egyénnek legmegfelelőbb mentális program "beprogramozásával" előidézhető a programnak megfelelő pozitív változás, pl. hatékony tanulás, egészség, harmonikus párkapcsolat, optimális testsúly elérése, nyugodt alvás, stb. 

A kristálygyógyítás egy speciális, kristályokkal történő módszer, mely a finomanyagi testekben hoz létre pozitív változást, melynek következtében helyreáll a test egészséges működése.

Bővebben...

Pszichológiai konzultáció

pszichologia 01"Aki kifelé tekint, álmodik; aki befelé, az ébred." (Jung)

Munkám során fontosnak tartom azt, hogy a kliens  megismerkedjen saját erősségeivel, belső erőforrásaival, melyekre aztán hatékonyabban támaszkodhat. A közös munka során feltérképezzük a kliens adott problémájának  okait, majd a tudatosítás által, és egyéb oldó technikák által elősegítjük a kliens által vágyott változást. 

Ha szívesen megosztanád valakivel azt, ami a szívedet nyomja; ha szeretnéd megtalálhatni a problémád gyökerét, de nem tudod, hogyan fogj hozzá - állok rendelkezésedre.

Bővebben...

Hellinger-féle egyéni családállítás

hellinger 11Kezelés neve: Hellinger-féle egyéni családállítás
Kezelő neve: Diószegi Gabriella
Kezelés időtartama: 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott: bármilyen életvezetési, érzelmi, egészségügyi probléma esetén ajánlott, általában azok veszik igénybe az egyéni családállítást, akik még nem készek a csoportban való munkára, illetve időbeosztásuk miatt nem tudnak azokon részt venni, vagy külön figyelmet igényelnek.
Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: 18
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta egy alkalom.
 

Bővebben...

Számmisztika elemzés

A pitagóraszi számmisztikáról:
 
pitagoras kisA születésünk pillanatában  jelen lévőenergetikai hatások olyan lenyomatot hagynak bennünk, amelyek egész életünk során  hatással vannak ránk , ezáltal alakítják sorsunkat. Meghatározzák alapvető személyiségjegyeinket, ösztönös reakcióinkat, nehézségeinket, képességeinket. Számmisztikai tanfolyamom és az egyéni konzultációk célja ez: saját magunk ilyen mélységű ismerete, mely segítségünkre lehet abban, hogy életünket a tudatosság által szabadon és boldogan éljük. A számmisztikai elemzés során a fentiek aspektusából vizsgálom a kliens számmisztikai képletét a feltett kérdéseinek aspektusából.
 
Terapeuta: Szotyori István
 
 

Asztrodráma állítás

Kezelés neve: Asztrodráma

Kezelő neve: Diószegi Gabriella
Kezelés időtartama: 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott: 
 • Bármilyen probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét saját személyiségében, sorsfeladatában felismerje, illetve a születési horoszkópjában lévő bolygóhatásokat még tudatosabban szeretné megérezni.
Ellenjavallatok: Nincs.
Hány éves kortól ajánlott:18-20
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta egy alkalom
Kezelés leírása, menete röviden: 
 

Bővebben...

Dzsuna bioenergetikai kezelés

Csakra-; és auraharmonizálás

Dzsuna Davitashvili volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elvtárs természetgyógyászaként vált híressé. Ő a megalkotója annak a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása.Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A Dzsuna tehát energetikai gyakorlatok komplex rendszere. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Ezzel a módszerrel az étertestben és az aszrtáltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika, így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer (kb. 35-60 perc) magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is.

Dzsuna bioenergetikai masszőrök: Ámon Angála, Szotyori István

Bővebben...

Theta healing

 A ThetaHealing módszeréről:
 
A korlátozó hitrendszer újraprogramozásához, vagy egy-egy blokk eltávolításához a Gyógyító a ThetaHealing® segítségével csatlakozik a Legmagasabb Tudathoz - Isten, Teremtő, Energia, Univerzum - és ott lehetővé teszi a kliens által kért  legoptimálisabb változtatás létrejöttét.
A ThetaHealing® nem alapul semmilyen valláson, a módszert mindenki használhatja. Egyetlen kívánalom, hogy a kliens elfogadja egy magasabb tudatosság létezését, és azt, hogy a gyógyulás  a legmagasabb és legjobb módon történik.
Az alkalmazott technika meglehetősen egyszerű. A Theta Gyógyító tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, ezáltal összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal. Ezután a kliens által beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket újra programozza a megfelelő pozitív választásra, s tanúja az átalakulás létrejöttének. A változások lehetnek finomak, vagy drámaiak. Minél mélyebbre sikerül ásni a megváltoztatandó témában, esetleges traumákban, félelmekben, annál nagyobb változás történik az életedben, és annál többet tudsz tenni saját magadért, másokért. Az eredmények csodálatosak.
 

Bővebben...

Metamorf masszázs

  • Kezelés neve: Metamorf masszázs
  • Kezelő neve: Ámon Angéla
  • Kezelés időtartama: 90 perc
  • Milyen problémák esetén ajánlott:
   • A masszázs mellékhatásaként megszűnnek olyan pszichoszomatikus betegségek és tünetek, mint pl. a gyakori végtaggörcsök, vérnyomásproblémák, izomrángások, gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmuszavar, rendszeres szívszúrás, fokozott izzadás vagy a szájszag. Az állandóan hideg végtagok a masszázs hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás, illetve a gyakori torok- és fülfájás. 
   • Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására: koraszülött, császármetszéssel, nyakra tekeredett köldökzsinórral világra jött gyerekek gyógyítására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak a gyermek egész későbbi életére.
   • A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.
  • Ellenjavallatok: 

Bővebben...

Grafológiai elemzés

A grafológiáról
 
Az írásanalízis segítségével láthatóvá válik, hogy az egyén  milyen területen érzi magát nagynak és kicsinek, mi okoz neki szorongást és hogyan, hogy éli a mindennapjait és ebben mely képességei támogatják vagy hátráltatják, a tudat alatt milyen szülőktől kapott parancs vagy tiltás szerint dönt még ma is, ha bajban van. Dr. Szidnai László grafológus Rezonometriai módszerét alkalmazom, ami egzakt számításokon alapszik. A mért adatok alapján elkészített elemzés nem hagy nekünk kétséget afelől, hogy a duktor (a vizsgált személy), hogy működteti magát itt és most. Épp mi van a fejében önmagáról és a hozzá közelállókról, mennyire használja szellemi energiáit, mennyire szenved a környezete nyomásától, vagy érzi magát beszorítva munkahelyén és családjában. Az elemzések  célja  mindig az, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiba süllyedt fájdalmainkat, tudatosítsuk magunkban, hogy milyen működési mechanizmusaink rögzültek észrevétlenül.
 A személyiség egy élő, változó rugalmas rendszer. A rezonometria elemzéssel belelátunk a személyiség mozgatórugóiba és a tudatalatti késztetéseibe egyaránt. Minden szinten láthatóvá válik az egyén: a tudatalatti parancsok formájában, melyek egy bizonyos viselkedést eredményeznek. Célunk ezek feltárása és felismertetése az ügyféllel.