Személyiség tipológia más néven Kronobiológia pszichogenetika előadás-sorozat-  Az ember természeti tipológiája

A kronobiológia előadás-sorozat ONLINE csomag! Bármikor elkezdhető. A teljes anyagot megkapod, jegyzetekkel, viedó anyaggal, példákkal együtt. Otthon a saját ütemedben dolgozhatod fel a hallottakat. A résztvevőkkel előre egyeztetett időpontban online felületen felteheted a kérdéseidet.

Az előadás-sorozat megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk, ezért kérünk részvételi szándékod jelezd felénk a megadott elérhetőségeken!

Helyszín: Tata. Alkotmány út 6.  A saját szobád 

A kronobiológiai pszichogenetika, amely megmutatja az ember természeti tipológiáját. A kronobiológia személyiség elemző módszerével fejleszthetjük önismeretünket, jobban megérthetjük a minket körülvevő emberek viselkedési mechanizmusait, reakcióit, személyiségük ösztönös hajtóerőit. A módszer elsajátításával mi magunk is és emberi kapcsolataink is kiegyensúlyozottabbá válhatnak, boldogabbá és harmónikusabbá tehetjük életünket. A természeti tipológia egyéb területei: - Segítségével pontos képet kapunk a bioritmusunk alakulásáról ezzel megkönnyítve mindennapjainkat. - Választ kaphatunk a párkapcsolati életünk fontos kérdéseire és megoldást azok rendezésére. - Megismerhetjük egy adott emberi csoport működési mechanizmusait - stb.

 
 kronobiologia 02Mihez nyújt segítséget a kronobilógiai elemzés?
  • Az individuális markerek kiszámítása.
  • Fizikai és temperamentum tulajdonságok jellemzőinek leírása.
  • Az érzelmek, az egó és az integrációs folyamatok belső működésének vizsgálata. (pl. készségeknek megfelelő szakma kiválasztása)
  • A természeti tipológiából származó betegséghajlamok meghatározása. Test, lélek, szellembelső konfliktusainak vizsgálata.
  • A nem megfelelő temperamentum kompenzációjának stratégiája. 
  • Személyek összeférhetősége egy csoporton belül. (család,párkapcsolat, mukahely, stb.)
  • A csoport érzelmi és intellektuális, erős és gyenge pontjainak analizise.

Első nap:  amikor kedved van 


Az ONLINE előadás-sorozat 4 alkalmas. Díja 150.000 FT helyett 120.000 Ft.
Az előadás-sorozat díja magába foglalja a jegyzeteket és hanganyagot is melyet minden alkalommal megkapnak a résztvevők.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
Jelentkezés és egyéb információk: Telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A kronobiológia pszichogenetika módszerének ismertetése, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívüli valósul meg.

 

Kronobiológia tanfolyam jelentkezés

captcha