Atlantiszi névelemzés tanfolyam indul Tatán 2020- ban is! (2 nap)
Időpont szervezés alatt, a jelentkezők függvényében

Atlantis 01A Következő névelemzés tanfolyam budapesti időpontja egyeztetés alatt. Az Atlantiszi névelemzés tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk, ezért részvételi szándékát kérjük jelezze a megadott elérhetőségeken.

Oktatási napok (2 nap) 09.00-17.00
Az Atlantiszi névmágia tanfolyam díja 28.000 ft.

Azok számára, akik részt vettek már bármilyen a Suprame Szellemi Központ által szervezett tanfolyamon 20% kedvezményt biztosítunk.
Jelentkezés és egyéb információk: Telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A spirituális szemléletű ember tudja, hogy a kimondott szónak, de különösen a névnek felbecsülhetetlen ereje van, csupán ismerni kell, ki kell mondani. A név kimondója automatikusan jut hozzá a név erejéhez. A név ismerője uralkodik a személy felett. A név kimondása egyenlő a hatalommal, és bármilyen célra egyformán felhasználható. A mágia törvényei között ezt olvashatjuk: A Nevek Törvénye (A Tudás és a Asszociáció Törvényeinek altörvénye) Tudni a teljes és egész igaz nevét egy jelenségnek vagy lénynek hatalmat ad felette.

A nevek mágiája mindig jelen van az életünkben, bár nem feltétlenül akarjuk tudomásul venni. Mindenki nagy körültekintéssel választ nevet az újszülött gyerekének, akkor is, ha nem akarja egy szent különleges figyelmébe ajánlani, vagy gúnyolódik a felvetésen, hogy valami kapcsolat lehet a gyerek neve és sorsának későbbi alakulása között. Az emberek életét jelentősen befolyásolja egy rosszul választott név. Sokszor fel is cseréljük egy becenévvel, művésznévvel. Életünk sorsfordulói sokszor hoznak új neveket, pl. férjhezmenés, csatlakozás egy szerzetesrendhez, okkultista körhöz.

A nagy erő nagy veszélyt jelent. Számos régi társadalomban két nevük volt az embereknek; egy titkos, amit csak ők maguk ismertek, meg egy másik, hétköznapi használatra. Ezekben a társadalmakban úgy gondolkodtak, hogy a név maga a személy. Ki vagy? – kérdezik tőlünk, és automatikusan bemutatkozunk, ez és ez a nevem, tehát én ez vagyok. A mágikus szemlélet olyan mélyen gyökerezik az emberiségben, hogy szinte lehetetlen kiirtani. Csaknem minden kultúra ismer egy titkos nevet, ez a Legfelsőbb Isten neve.

Nomen est omen.- “Nevében a végzete”– tartja a latin mondás is. Ha komolyan vesszük a régiek eme bölcsességét, akkor el kell gondokodnunk azon, hogy a nevünk mennyire is tudja befolyásolni az életünket. Gondoljunk csak bele, hogy nap mint nap hányszor szólítanak meg minket a nevünkön? Minden egyes alkalommal egy bizonyos, az adott névnek megfelelő rezgés hat ránk. Nem is kell spirituális képzettség, vagy hit, hogy elfogadjuk ezt a tényt: a kimondott hang rezgés is egyben. És ez a rezgés hatással van ránk. Megismerhetjük a név által hordozott mögöttes jelentéstartalmat, valamint a numerológiai megközelítésből a név által generált emergetikát, így megérthetjük, hogyan gyakorol befolyást a név viselőjének személyiségére. A nevünket, becenevünket, tehát mindig halljuk, mondjuk vagy leírjuk. Bármilyen nevet is használunk, állandóan találkozunk azokkal a rezgésekkel, amelyek képviseltetve vannak a nevünkben. Ha tudjuk már, hogy milyen lehetőségeket rejt a nevünk, azt is egyből látni fogjuk, hogy mi az, amit nem használunk ki...és esetleg mi az, amit nagyon akarunk, de nincsen meg hozzá az a plusz energiánk, amire szükség lenne. Lehet, hogy egy új becenév választással, megváltozhat az életünk. Hiszen ha egy új nevet, egy új rezgést viszünk be az életünkbe, akkor pótolunk valami hiányzót, vagyis megkönnyítjük a tanulásunkat csupán azzal, hogy ezt az új rezgést, most már naponta hallani fogjuk. Magyarul: rezegtetjük, megidézzük és könnyebben megtanuljuk azt a feladatot, amire szükségünk van a céljaink eléréséhez. Az Atlantiszi névmágia, tehát a nevünkben hordozott energiák és információk mellett tökéletes útmutatást ad, a nevek választásánál is, legyen az:

  • becenév
  • gyermekünk keresztneve
  • házasságkor felvett név
  • cégnév stb.
  • Az éber álomban gyakorlatilag mindazt meg tudjuk valósítani, amit akarunk. Előre megtervezhetjük, mit csinálunk majd

Ha egy nevet kielemeztünk, akkor az nem azt jelenti, hogy ilyennek születtünk - és ezt már nem lehet megváltoztatni! Az elemzés csak a születési név energiáit mutatja. Azokat a lehetőségeket, anmikkel rendelkezünk, megmutatja az erősségeinket, és azt, hogy mi az amin még változtatnuk kell, vagy amit meg kell tanulnunk ebben az inkarnációnkban. A hiányzó rezgések pótolhatók egy új becenévvel, egy plusz keresztnévvel, de akár tanulással, önfejlesztéssel, személyiségfejlesztéssel is.

A Következő tanfolyam indulása Budapesten és Tatán 2016-ben a jelentkezők függvényében előre láthatólag áprilisban 2-3-án.
Oktatási napok (2 nap) 09.00-18.00 Az Atlantiszi névmágia tanfolyam díja 28.000 ft.
Jelentkezés és egyéb információk: Telefonon a +36 20 214 4491-es számon, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük az alábbi mezők kitöltését és hamarosan felvesszük Önnel  a kapcsolatot.

Atlantiszi névelemzés jelentkezés

captcha