Dzsuna bioenergetikai előadás-sorozat 2020-ban  ONLINE érhető el csak!

Dzsuna 022 energyAz elpőadások időpontja:  Amikor van időd rá.  

  • A Dzsuna előadások helye: Tata Alkotmány út 6 Suprame Szellemi Központ. Helyett a saját lakásod.
  • A tanfolyam díja 130.000 FT helyett 100.000 FT. (Az ár magába foglaja a Dszuna előadásokhoz készült jegyzetet videó anyagot és hanganyagot is.)
  • Érdeklődés és jelentkezés: Szotyori István parapszichológus +36 20 214 4491, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Dzsuna módszer bemutatása, iskolai-; állami oktatási rendszeren kívül valósul meg.

 

Dzsuna tanfolyam

Dzsuna (bioenergetikai diagnosztika és bemutató)   
Dzsuna Davitashvili, volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elvtárs természetgyógyászaként vált híressé. Pályafutása kezdetén Grúziában (születési helyén) tevékenykedett ápolónőként. Ő a megalkotója annak a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása. Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A Dzsuna tehát energetikai gyakorlatok komplex rendszere. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Ezzel a módszerrel az étertestben és az asztráltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika. Így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is. A tanfolyam során megtanuljuk felismerni az energetiki zavarokat a szervezetben, – azaz a Dzsuna diagnosztikát. Elsajátítjuk ezen problémák energetikai kezelését, a csakra tisztítást és az auraharmonizálást, több egészségügyi problémához pedig részletes kezelési útmutatót adunk.
 
A Dzsuna előadás-sorozat 2 napos, az elméletet és a gyakorlatot is magába foglalja. A tanfolyam célja, hogy a módszert a  gyakorlatban is sikeresen elsajátítsuk és  használjuk. A könnyebb megértés kedvéért az előadásokhoz jegyzetet is biztosítunk. Az elődásokat megfelelő létszám esetén indítjuk! 
 

Dzsuna tanfolyam

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük az alábbi mezők kitöltését és hamarosan felvesszük Önnel  a kapcsolatot.

Dzsuna bioenergetika jelentkezés

captcha