Belső gyermek workshop – Személyiségfejlesztés a hatékonyabb konfliktuskezelés és kreativitás eléréséhez

A belső gyermek workshop időpontja még a jelentkezők függvényében alakul Jelentkezz most! A workshop egy teljes hétvégét és további 4 délutáni alkalmat foglal magába.

A workshop-ot megfelelő létszám esetén indítjuk. Kérjük érdeklődését, részvételi szándékát jelezze elérhetőségeinken!

Belső gyermek tanfolyamEsett már meg Veled, hogy egy munkahelyi konfliktushelyzetben  indokolatlanul dühösnek, szorongónak, esetleg elégtelennek érezted magad, vagy akár egész életed? 

Mikor hasonló maladaptiív érzelmi mintázatokat élünk át konfliktushelyzetben, akkor  - John Bradshaw szerint -  nagy valószínűséggel saját “belső gyermekünk” feldolgozatlan traumatikus tapasztalatainak érzelmei kerülnek felszínre bennünk, melyek tudattalanul akadályozzák az adaptív felnőtt viselkedést, illetve a szorongástól,  és más kellemetlen érzésektől mentes, hatékony konfliktuskezelést. Mindemellett ezek a maladaptív sémák közvetetten gátolják kreativitásunk kibontakozását, illetve azt, hogy érzelmileg harmonikus, teljes életet éljünk.

Négy  napos (két hétvégés) workshop során nemcsak az elmélet elsajátítására, hanem ezen negatív érzelmek  egyéni-; és csoportos gyakorlatokon keresztüli megértésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

Az első alkalom időpontja: Szervezés alatt (2 nap) A workshop következő 4 napjának időpontját az első alkalommal közösen egyeztetjük, ami 4 hétköznap délutánt jelent (17.00-21.00) Tervezett délutáni időpontok:

  1. Szervezés alatt...
  2. Szervezés alatt...


Helyszín: Tata, Alkotmány u. 6
Az első (2 nap) díja: 30.000 Ft., + 4 hétköznap délutáni alkalom, alkalmanként 10.000 Ft. - Összesen: 70.000 Ft.
A belső gyermek workshop-ra jelentkezéshez 20.000 Ft előleg befizetése szükséges.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a belső gyermek workshop, részletekért hívd Szotyori Istvánt a +36 20 214 4491 számon, vagy érdeklődj emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Szeretettel várunk!

Belső gyermek tanfolyam jelentkezés

captcha