Aki szeretőn megnyílik, el tud fogadni anélkül, hogy bármit is követelne. Ha megnyílok, belémhatolhat a világ és minden, ami érzékeimen keresztül történik. Ez a behatolás a világ viszonzása, ajándék, mely gyógyít és boldoggá tesz.

A boldogsághoz, a boldogság állapotához vezető út a szerető odaadás útja. Szeretnünk kell reggel mikor felkelünk, hogy elkezdjük a napot, és szeretnünk kell este, amikor lefekszünk. Szeretőn meg kell nyílnunk, szeretőn és figyelmesen kell szemlélnünk mindazt, ami történik. A boldogtalansághoz, a kétség-beesés és pusztulás állapotához vezető út a megvető, gyűlölettel teli elfordulás, a beszűkülés vagy megrögzöttség útja. Ahol szeretet és szerelem van, ott nem lehet erőszak A szerelem kizárja az erőszakot. Amint harcolni kezdünk, erőszakot alkalmazunk, és az erőszak erőszakot szül. A szerelem és szeretet gyógyít, az erőszak beteggé tesz, és elpusztít minket és másokat.

Az előadásokon és  a parapszichológiai tanfolyamon a szeretet spirituális megközelítésén keresztül megismerjük a szeretet/szerelem típusat, felismerhetjük  vágyaink egoista motívumait  és megnyílhatunk a feltétel nélküli szeretet felé.

pop up modul

popup text here