A szeretet spirituális megközelítése

Aki szeretőn megnyílik, el tud fogadni anélkül, hogy bármit is követelne. Ha megnyílok, belémhatolhat a világ és minden, ami érzékeimen keresztül történik. Ez a behatolás a világ viszonzása, ajándék, mely gyógyít és boldoggá tesz.

A boldogsághoz, a boldogság állapotához vezető út a szerető odaadás útja. Szeretnünk kell reggel mikor felkelünk, hogy elkezdjük a napot, és szeretnünk kell este, amikor lefekszünk. Szeretőn meg kell nyílnunk, szeretőn és figyelmesen kell szemlélnünk mindazt, ami történik. A boldogtalansághoz, a kétség-beesés és pusztulás állapotához vezető út a megvető, gyűlölettel teli elfordulás, a beszűkülés vagy megrögzöttség útja. Ahol szeretet és szerelem van, ott nem lehet erőszak A szerelem kizárja az erőszakot. Amint harcolni kezdünk, erőszakot alkalmazunk, és az erőszak erőszakot szül. A szerelem és szeretet gyógyít, az erőszak beteggé tesz, és elpusztít minket és másokat.

Bővebben...

A gyógyító hangok

A taoista mesterek meditációik során évezredekkel ezelőtt felfedezték azt a hat hangot, amelyek frekvenciája optimális állapotban tartja a szerveket, megelőzi és enyhíti a betegségeket. Rájöttek, hogy egy egészséges szerv megadott frekvencián rezeg. A hat gyógyító hanghoz kidolgozták a megfelelő testhelyzeteket, amelyek aktiválják a szervek akupunktúrás meridiánjait, azaz energia-vezetékeit. A hangok rezgésváltozást idéznek elő. A hat gyógyító hang felszabadítja a szervekben megrekedt energiát.

Az Gyógyító hangok előadáson, vagy a Parapszichológia tanfolyamon megtanuljuk a hat gyógyító hang működését és elsajátítjuk a gyakorlatban is azok használatát.

Bővebben...

pop up modul

popup text here