Spirituális Klub - közös meditációk

klub 02Érdeklődsz a spiritualitás iránt, de még nem tudod, melyik spirituális módszer tanulásába kezdj bele? Sok spirituális előadást hallgattál már, de inkább az elméleten volt a hangsúly? Szeretnél megtanulni meditálni, de nem tudod, hogy kezdj bele – vagy esetleg tudsz már meditálni, de nincs motivációd egyedül? Szívesen ismerkednél Hozzád hasonló, spirituális szemléletű emberekkel, de nincs hol?
Ha az előbbi kérdések valamelyike megfordult már a fejedben, akkor szeretettel ajánljuk Neked Spirituális Klubdélutánjainkat, melyek kifejezetten a spiritualitás egy-egy szeletébe nyújtanak betekintést. Az elméleti bevezetők után az adott elméleti témához tartozó gyakorlatokat – pl. vezetett meditációk – is átvesszük közösen, illetve begyakoroljuk.

Bővebben...

Spirituális tábor 2019

Kedves nyitott Érdeklődő!

horusz 02A Suprame Szellemi Központ a következő nyáron, 2019-ben ismét  “Spirituális tábort”  szervez a spiritualitással épp most ismerkedő, illetve a már ezen az  úton járók számára.

A tábor célja, hogy betekintést nyerjünk a spiritualitás egy-egy főbb szeletébe, alternatív gyógyászati technikákba, illetve különböző meditációs technikákba. A táborban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elméleti ismeretek bővítése mellett számos gyakorlati technikába is belekóstoljanak a résztvevők: spirituális előadások, meditációs gyakorlatok, személyiségfejlesztő foglalkozások, esti csapatépítő spirituális játékok, és sok más érdekesség vár a táborozókra.

Bővebben...

Meditációs technikák

A meditáció egész művészete abból áll, hogy az értelmünket transzcendáljuk. Keleten majdnem tízezer évet szántak ezen cél elérésére, annak minden intelligenciájával és zsenialitásával. Hogyan lehet az értelmen, s minden kondicionálásán túllépni? Az egész tízezer éves fáradozás a meditáció technikájának a kifinomításában csúcsosodott ki.

  • A klubesteken közös meditációkon megismerjük ezeket a technikákat, és megtanuljuk használni is őket.
  • A parapszichológia tanfolyam keretén belül külön foglalkozunk a meditációs technikákkal is.

A hatásos meditációhoz mindig szükség van megfelelő mértékű energiára. Soha ne ülj le meditálni úgy, hogy energiahiányos állapotban vagy! Inkább igyál meg egy kávét előtte, vagy csinálj 20 guggolást, vagy alkalmazd a halállégzést. Ha rendelkezel megfelelő mértékű energiával, akkor áramlik benned a Chi. Így felkészülve nekikezdhetsz a meditációnak.

Bővebben...

A gyógyító hangok

A taoista mesterek meditációik során évezredekkel ezelőtt felfedezték azt a hat hangot, amelyek frekvenciája optimális állapotban tartja a szerveket, megelőzi és enyhíti a betegségeket. Rájöttek, hogy egy egészséges szerv megadott frekvencián rezeg. A hat gyógyító hanghoz kidolgozták a megfelelő testhelyzeteket, amelyek aktiválják a szervek akupunktúrás meridiánjait, azaz energia-vezetékeit. A hangok rezgésváltozást idéznek elő. A hat gyógyító hang felszabadítja a szervekben megrekedt energiát.

Az Gyógyító hangok előadáson, vagy a Parapszichológia tanfolyamon megtanuljuk a hat gyógyító hang működését és elsajátítjuk a gyakorlatban is azok használatát.

Bővebben...

Hellinger-féle családállítás

Hellinger-féle terápia elmélete
 
A családfelállítás, egy adott család szellemi mezejében történő rendeződés. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszere. A szellemi mező egy morfogenetikus energiamező - a forma keletkezésének mezeje. Az elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, míg formává nem alakul. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és megismételhet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek; a családi mező emlékezete egyazon sorsokat hív elő.

Bővebben...

A szeretet spirituális megközelítése

Aki szeretőn megnyílik, el tud fogadni anélkül, hogy bármit is követelne. Ha megnyílok, belémhatolhat a világ és minden, ami érzékeimen keresztül történik. Ez a behatolás a világ viszonzása, ajándék, mely gyógyít és boldoggá tesz.

A boldogsághoz, a boldogság állapotához vezető út a szerető odaadás útja. Szeretnünk kell reggel mikor felkelünk, hogy elkezdjük a napot, és szeretnünk kell este, amikor lefekszünk. Szeretőn meg kell nyílnunk, szeretőn és figyelmesen kell szemlélnünk mindazt, ami történik. A boldogtalansághoz, a kétség-beesés és pusztulás állapotához vezető út a megvető, gyűlölettel teli elfordulás, a beszűkülés vagy megrögzöttség útja. Ahol szeretet és szerelem van, ott nem lehet erőszak A szerelem kizárja az erőszakot. Amint harcolni kezdünk, erőszakot alkalmazunk, és az erőszak erőszakot szül. A szerelem és szeretet gyógyít, az erőszak beteggé tesz, és elpusztít minket és másokat.

Bővebben...

pop up modul

popup text here