Masszázsok a Suprame Szellemi Központban:

Svéd masszázs, Sport masszázs, Meditatív masszázs, Relaxációs masszázs, Csakra energetizáló masszázs, Aroma terápiás masszázs

Svédmasszázs:

A Svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. A 19. sz. végén egy svéd vívómester, Henrik Ling fejlesztette ki és határozta meg a svédmasszázs fogásrendszerét. A svédmasszázs egy igen kedvelt masszázsfajta hazánkban, de Európa szerte is. Rendkívül hatásosan alkalmazható az izomzat reágenerálódásában, melyet a svédmasszázs teljesen kipihentté tesz, oldva az izom minden merevségét, görcsös pontjait, így az izomerő megnövekszik.

 Svédmasszázs

Araink:

40 perc 3.500 Ft. 1 óra 5.000 Ft.

 Sportmasszázs:

A sportmasszázs a svédmasszázs fogásrendszerére épülő masszázstechnika. Leginkább abban különbözik a svédmasszázstól, hogy sokkal intenzívebb és erőteljesebb valamint a mély izmokra is kifejti hatását. A sportmasszázst számos előnye miatt nem csak sportolóknak javasolt hanem bárkinek, aki fizikai munkát végez, vagy akár a stresszes életvitel miatt fáradt, izomzata görcsös, feszült.

 Sport masszázs

Áraink:

30-40 perc: 3.500 Ft, 1 óra 5.000 Ft.

 Meditativ masszázs:

A meditációs masszázs különleges élmény nyújt. Nemcsak a fizikai test frissítésére irányul ez az egyedülálló technika, hanem a szellem a gondolatok ellazításával lenyugtatásával teljesebb élményt ad. A fizikai rész, azaz a testi relaxáló masszázs alapjában véve azonos más relaxációs masszázstechnikákkal. A mozdulatok finomabbak, nem erőteljesek ezzel is segítve a gondolatok lecsendesedését. A masszázs közben kellemes zenét hallgatva kerül a vendég egy mélyebb meditatív tudatszintre.

 Meditatív masszázs

Áraink:

60-70 perc: 6.000 FT

 Relaxációs revitalizáló Masszázs:

Feltöltés alatt

 Relax masszázs

Áraink:

30 perc: 3.500 FT, 1 óra 5.000 FT

 Frissítő Stresszoldő masszázs

Feltöltés alatt...

 Frissítő Antistressz masszázs

Áraink:

30 perc: 3.500 FT, 1 óra 5.000 FT

 Csakra energetizáló masszázs

A testünket rengeteg energetikai pálya, un. Meridiánok hálózzák be. Ezek irányítják a szerveinket valamint kihatással vannak a lelki folyamatainkra is. Ezen pályákat átmasszírozva, átsimítva visszaáll az egyensúly az életünkbe, tudatosabbak leszünk a jelen pillanat lehetőségeire és megoldathatjuk a mindennapi élet problémáit, könnyebben vesszük az elénk jövő feladatokat. Feltöltés alatt...

 Csakra energetizáló masszázs

Áraink:

1 óra: 8.000 FT. (Csak a Suprame Szellemi Központban elérhető exkluzív masszázs)

 Aromaterápiás masszázs:

Itt az ősi keleti kultúrákban már régóta felismerték a különböző illatú olajok jótékony hatását. Az aromaterápia, az egyetlen olyan illatterápia amely a természetes gyógymódok közé tartozik, és magában foglalja a gyógynövények és a hagyományos masszázs előnyeit.

 Aromaterápiás masszázs

Áraink:

30 perc: 3.500 Ft. 1 óra 5.000 Ft.