Örülök, hogy feliratkoztál a meditációs minikurzusra! Kezdés 2024. 07. 01.
Ha 30 nap után elégedetlen vagy a tanfolyammal, akkor a kurzus díját visszakapod.

Már csak 3 lépés a van hátra:

1. Lépés: A kurzust itt tudod megvenni:

2. lépés nézd meg a videót a kihívásról

Nézd meg ezt a videót. Fontos információk a kihívással kapcsolatban.

3. lépés: Mindenképpen töltsd ki az űrlapot, hogy megkapd az anyagokat!

Fontos, hogy a félreértések elkerülése miatt előbb vedd meg a csomagot, és csak utána töltsd ki ezt az űrlapot! Így biztosan hozzáférsz majd inden anyaghoz.
* KÖTELEZŐ MEZŐ

Nemsokára kezdünk!

2024.07.01. 06.00

A kihívásra jelentkezés 2024.06.31-é. 19.00-kor lezárul!

Mi vár rád a kihívásban? Hogy fog segíteni neked, hogy felfrissítsd és újraindítsd az energiáidat és, hogy megalapozd a vizualizációs gyakorlatod ha végig csinálod?


A 9. nap végére eléred azt a szintet, hogy bármilyen meditációt már sokkal könnyebben fogsz megcsinálni.

A videókban és a jegyzetfüzetben rengeteg elméleti anyagot is kapsz, ami növeli a spirituális tudatosságod, hiszen a végcél az, hogy az utolsó meditációban már egy teremtő gyakorlatot csináljunk meg.

Julius 1-ig

⭐ Amíg kezdődik a tanfolyam

Az indulásig még kapsz majd 4-5 emailt, amiben fontos információk lesznek.

A tanfolyam kezdete előtt kapsz majd egy linket is, ahonnan letöltheted a munkafüzetet.

A minikurzus 2024. 07. 01-én, hétfőn reggel indul, és a videók július 31-ig elérhetőek maradnak számodra, tehát ha lemaradsz egy-egy videóval, akkor is tudod a tanfolyamot folytatni.

Julius 1-ig

Július 1.

⭐ 1. NAP - AUTOGÉN TRÉNING

A reggeli videóban a relaxációról és a Schulz féle autogén tréningről lesz szó.

A videó második részében pedig ezt az autogén tréning gyakorlatot csináljuk meg.

Július 2.

⭐ 2. NAP - LÉGZÉSMEDITÁCIÓ

A videó első részében szó lesz a jelen pillanat megéléséről és a gondolatok erejéről.

A videó második részében pedig kiegészítjük az autogén tréninget az érzelmi és mentális relaxációval és egy légzésmeditációval zárjuk le.

Július 2.

Július 3.

⭐ 3. NAP - VIZUALIZÁCIÓ ALAPOK

A videó első részében kapsz egy otthoni feladatot, egy vizualizációs gyakorlatot, amit egyelőre még éber állapotban kell csinálni.

A meditációs gyakorlatban elmélyítjük még jobban az autogén tréning technikát és a gondolatok figyeléséről és felcseréléséről fogunk meditálni.

Július 4.

⭐ 4. NAP - A MANTRÁK

A reggeli videóban szó lesz a matrákról és azok működési mechanizmusáról, valamint a tudatosságról.

A videó második részében egy AUM meditációt fogunk csinálni.

Július 4.

Július 5.

⭐ 5. NAP - VIZUALIZÁCIÓ

A videó első részében újabb otthoni vizualizációs gyakorlatot mutatok meg és beszélek a hipofízisről és a tobozmirigyről is.

A meditációban gyakoroljuk a vizualizáció mellett azt is, hogy hogyan lehet nyitott szemmel is meditatív állapotban maradni.

Július 6.

⭐ 6. NAP - KONCENTRÁCIÓ

A videó első részében szó lesz a koncentráció fejlesztéséről és annak hatásairól a mindennapi életünkre.

A meditáció egy nagyon speciális koncentrációs meditáció lesz, ami egy olyan gyakorlat, melyet ritkán szoktak elmondani a tanítványoknak.

Július 6.

Július 7.

⭐ 7. NAP - BIZTONSÁGOS HELY

A videó elején beszélek a vizualizációkról és speciális légzésmeditációkról, melyek nagyon hasznosak lesznek számodra.

A meditációs részben kialakítjuk a te saját biztonságos, kedvenc helyed. Mindezt kiegészítjuk speciális légzésmeditációkkal.

Július 8.

⭐8. NAP - TISZTÍTÁS ÉS ENERGETIZÁLÁS

A videó első részében beszélek a csakrákról is, mert ezt a tudást használva fogjuk az energetikai tisztítást és feltöltődést megcsinálni.

A meditációban a már kialakított helyen fogjuk az energetikai rendszerünk feltöltését, harmonizását és tisztítását elvégezni.

Július 8.

Július 9.

⭐9. NAP - TEREMTŐ MEDITÁCIÓ

A videó elején beszélek majd a teremtő gondolkodás lényegéről, amit sokszor sajnos teljesen félreérthetően értelmeznek.

És a meditáció a tanfolyam "csúcs" meditációja lesz, amiben egy vágyott cél elérése érdekében fogunk meditálni, az eddig megszerzett tudás alapján.

július 10-12.

⭐ 2 NAP SZÜNET

Ennél a pontnál tartunk 2 nap szünetet, hogy aki lemaradt a gyakorlatokkal, be tudja pótolni.

A többiek, pedig addig is csinálhatják a kedvenc gyakorlatukat.

július 10-12.

Július 12. 19.00

⭐ 10. NAP - WEBINÁR

Egy közös webinárban megbeszéljük az élményeidet és a tapasztalataidat.

Felteheted a kérdéseidet.

Elmondom, hogy hogyan tudtok tovább fejlődni a spirituális úton.

(A létszám miatt valószínűleg írásban tudod majd feltenni a kérdéseidet)

A gyakorlatok végére képes leszel megérteni a jelenlegi helyzeted és látni a következő lépést a sikeres jövőd felé és mindezt megtámogatni teremtő meditációval. Az életed kiegyensúlyozottabbá válik, jobban kezeled majd a stresszt és energikusabb leszel.

A meditációs minikurzus 2024. 07. 01-én indul

Néhány vélemény a Spirituális tanfolyamot elvégzett tanítványok szemszögéből:

Szöveges vélemények

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSU

💚 Szívből hálás vagyok azért, hogy részt vehetek a Spirituális tanfolyamon.

⭐ Rengeteg kézzelfogható gyakorlattal gazdagodtam, az életben elénk kerülő feladatok, kihívások megoldásához. Jól felépített, érdekes témákat tanulunk minden alkalommal István szeretteljes, humoros, hétköznapi példákkal érthetővé tett előadásában. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne fejlődni, szintet lépni, vagy esetleg elakadt az életében, és szeretné önmagát, az élethelyzetét is jobban megérteni, megismerni. 🥰

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSU

✔️ Az egyik legjobb döntésem volt mikor elkezdtem a tanulmányaimat Istvánnál a központban.

 ⭐ A tudás amit átad szinte felbecsülhetetlen értékkel bír, mégis az egész tanítást átlengi egy könnyed, laza humor ami miatt egy pillanat alatt a megértés is ott van a tudás mellé. Őszintén hálás vagyok minden ott töltött pillanatért és a csodás kis csapatunkért🙏☺️💖

TESTIMONIAL 04 TAROT ZSU 🏛️ Eredetileg csak a már meglévő tudásomat szerettem volna szélesíteni, de ennél sokkal többet kaptam!

⭐ Az egyik legjobb dolog, ami valaha velem történt, hogy itt tanulhattam. Csodálatos emberekkel ismerkedhettem meg miközben egyre közelebb kerültem a világ működésének és törvényeinek megértéséhez. Irányt mutatott, kiutat a materiális gondolkozásból, és választ. Rengeteg választ, mert itt kérdezhetsz. Tiszta szívből ajánlom, mindenkinek aki úgy érzi, hogy felkészült átlépni a hamis korlátokat és megérteni, hogy a tudatlanság (tudatalattiság) a legnagyobb tudatosság. 😇🤍

Mit nyerhetsz ha végigcsinálod a kihívást?

1. Stresszcsökkentés: A meditáció segíthet csökkenteni a stressz szintjét, mivel elősegíti a relaxációt és növeli az agy stresszkezelő területeinek aktivitását.

2. Szorongás kezelése: Rendszeres meditációs gyakorlatokkal csökkenthető a szorongás, mivel segít az embereknek jobban kezelni az aggodalmaikat és negatív gondolataikat.

3. Alvásminőség javulása: A meditáció segíthet jobban aludni, mivel elősegíti az elalvást és mélyebb alvást eredményez.

4. Hangulat és érzelmi stabilitás: Meditálás során növekedhet a pozitív érzelmek és a hangulat javulása, miközben csökkenhet a depresszió és az érzelmi ingadozások.

5. Figyelem koncentráció javulása: A meditációval javulhat a koncentráció képessége, valamint a figyelem tartós fenntartása.

6. Öntudatosság növekedése: Meditációval jobban megismerhetjük saját gondolatainkat és érzéseinket, ami önismereti fejlődéshez vezet.

7. Kreativitás és problémamegoldás fokozása: Sokan tapasztalnak kreatívabb gondolkodást és jobb problémamegoldó képességet a meditáció hatására.

8. Fizikai egészség javulása: A meditáció hozzájárulhat a vérnyomás csökkentéséhez, az immunrendszer erősítéséhez és a fájdalomérzet csökkenéséhez.

 9. Kapcsolatok javulása: Az öntudatosság növekedésével javulhatnak az emberi kapcsolatok is, mivel nagyobb empatikus képességre tesz szert az egyén.

10. Belső béke és harmónia: A meditáció segíthet elérni a belső békét és harmóniát, ami által az ember kevésbé reagál hevesen külső stresszforrásokra.
Ez a 10 napos meditációs kurzus segíthet a spirituális fejlődésedben és a tudatosságod növelésében. Az alábbiakban öt ilyen gondolatot emelek ki a sok közül, amit a meditációs program elősegíthet:

A pillanat ereje:  "A jelen pillanatban való tartózkodás megtanít arra, hogy elengedjük a múlt terheit és a jövő aggodalmait, így megtapasztalhatjuk az élet valódi békéjét és örömét."

Az önazonosság mélyebb megértése: "A meditáció segít feltárni a mélyebb önismeret rétegeit, lehetővé téve, hogy jobban megértjük valódi énünket, szemben azzal, akiknek a társadalom szeretne minket láttatni."

A belső csend felfedezése: "A csendes elmélyülés gyakorlata rávilágít, hogy a belső csend nem pusztán a zaj hiánya, hanem egy aktív békés állapot, ami segít kiegyensúlyozni a mentális és érzelmi viharokat."

Egység a természettel és az univerzummal: "A meditáció révén felismerhetjük, hogy nem vagyunk elkülönülve az univerzum többi részétől; valójában minden élő dologgal összekapcsolódunk, ami felelősséget és tiszteletet követel minden létező iránt."

A változás természete: "A meditáció során megfigyelhetjük, hogyan jönnek és mennek a gondolatok, érzelmek és érzések, ami rámutat az élet állandó változásának természetére és megtanít minket arra, hogyan fogadjuk el ezeket a változásokat nyugalommal és kevesebb ellenállással."